Η πασίγνωστη ηθοποιός και τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει σε μια καινούργια Αμερικάνικη κωμωδία που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο διάστημα, με το πρώτο trailer να έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του.

Σε αυτή η JLO θα παίξει μια superstar, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί ένα άλλο superstar, ωστόσο παρά το γεγονός πως οι δυο τους είναι full in love, τελικά συμβαίνει κάτι απρόσμενο.

Και αυτό διότι ο άνδρας της ζωής της, την απατάει με αποτέλεσμα αυτή να πάθει σοκ και να μένει στα κρύα του λουτρού. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και πάρει την δική της εκδίκηση με το να παντρευτεί έναν θαυμαστή της! Και μάλιστα θα τον επιλέξει την στιγμή που ο ίδιος δεν μπορούσε να το φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα!

ται

Μάλιστα το κερασάκι στην τούρτα είναι το γεγονός πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Σεπτέμβρη, δηλαδή την ημέρα των ερωτευμένων!

Αν είστε φαν των συγκεκριμένων ταινιών, ή φαν της JLO τότε δεν έχετε να χάσετε τίποτα από το να ρίξετε μια ματιά στο trailer: