Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι από τα κορίτσια που έχουν μείνει περισσότερο στη μνήμη των τηλεθεατών από τους 5 κύκλους του MasterChef που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων, είναι σεφ σε βίγκαν μαγαζί και έχει βγει ελάχιστα στην τηλεόραση είτε για να μιλήσει είτε για να συμμετέχει σε κάποια εκπομπή.

Το πρωινό της Δευτέρας την είδαμε στο Happy Day, όπου αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που αφορά στην αναπνοή της. Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια του 3ου MasterChef έκανε μια επέμβαση στη μύτη της, στο διάφραγμα, που δεν πήγε καλά και μετά από τρεις μήνες αναγκάστηκε να κάνει και δεύτερη. Ούτε αυτή είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

«Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε. Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι. Ζορίζομαι ακόμα και τώρα.

Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη αλλά δεν με νοιάζει θέλω μόνο να βρω την υγεία μου. Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό.. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά»

Πηγή: Ιnstanews