Η υπόθεση στα Γλυκά Νερά έχει ταράξει το Πανελλήνιο με όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές να ασχολούνται με το συγκεκριμένο γεγονός. Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου 19/06 η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της ανέφερε πως είχε μια συνομιλία με τον 32χρονο πιλότο, ο οποίος της είπε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και περιμένει να πιάσουν τους δράστες.

Μάλιστα στα μηνύματα που αντάλλαξαν δεν δίστασε να της αναφέρει πως στο μέλλον πιθανόν να της παραχωρήσει κάποια συνέντευξη αν όλα πάνε καλά. Μάλιστα αυτό όπως αποκάλυψε η Χρηστίδου έγινε στις 7 Ιουνίου!

«Είχα μία προσωπική συνομιλία μαζί του για να ξέρω κάποια στοιχεία παραπάνω και κυρίως για να δω και τη δική του ψυχολογία… Ο Μπάμπης, όπως είπε και η Αγγελική Νικολούλη δεν ήθελε να μιλάει στα τηλέφωνα όχι με εμένα με κανέναν…δεν σήκωνε ποτέ το τηλέφωνο, όταν του έστελνες μήνυμα πάντα απαντούσε. Στα μηνύματα περιγράφει συναισθήματα… ίσως και γι’ αυτό δεν ήθελε να μιλήσει γιατί του ήταν δύσκολο να προσποιηθεί.

Στη δική μας επικοινωνία μου έλεγε ότι είναι καταρρακωμένος και η μόνη του αγωνία ήταν να τους πιάσουν και εγώ του είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω για την υπόθεση… εγώ του είπε πως θέλω να μάθω την πιο προσωπική πλευρά, πως βιώνει τον χαμό της γυναίκας του… μου είπε ότι είναι καταρρακωμένος, με ευχαρίστησε για τη στήριξη και μου είπε ότι όλα είναι νωπά και δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση… και ότι ελπίζει και περιμένει να τους πιάσουν και όταν περάσει κάποιος καιρός, ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να ηρεμήσει, να είναι καλύτερα και τότε ίσως παραχωρήσει κάποια συνέντευξη και με ευχαρίστησε και αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα και το ανταλλάξαμε στις 7 Ιουνίου » ήταν τα λόγια της, τα οποία όπως είναι λογικό σόκαραν άπαντες στο πλατό της εκπομπής.