Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο κυκλοφορεί το νέο του βραδινό άρωμα, με τίτλο «CR7 Game On». Το τρίτο άρωμα στη σειρά αρωμάτων CR7, δείχνει μια άλλη πλευρά της προσωπικότητας του Cristiano. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σταρ μας καλεί να δούμε πώς προετοιμάζεται για μια βραδινή έξοδο.

Όπως πάντα, φοράει τα αγαπημένα του ρούχα, ελέγχει το τηλέφωνό του και βεβαιώνεται ότι το πρόσωπο και τα μαλλιά του είναι σωστά. Ως τελικό βήμα, ψεκάζει το άρωμά του για να του δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση. Δεν έχει ιδέα πού θα τον πάει η νύχτα, αλλά είναι έτοιμος για οτιδήποτε.

Το νέο «CR7 Game On» είναι ένα εθιστικό, τολμηρό και αισιόδοξο άρωμα – ιδανικό για τον νεαρό άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει. Τοποθετημένο ως απλό βραδινό άρωμα, το άρωμα είναι εμπλουτισμένο με κάρδαμο και φασόλι Τόνκα, τα οποία συνδυάζονται με τις ξυλώδεις νότες του κασμίρι, με αποτέλεσμα μια ζεστή αισθησιασμό. Τα δυνατά ξύλα ενισχύονται με μια γλυκιά πινελιά, με έντονη ένταση για να μείνετε έξω όλη τη νύχτα.

Ο ίδιος οταν ρωτήθηκε για το άρωμα, είπε: «Όχι μόνο το άρωμα μυρίζει υπέροχα, είναι μακράς διαρκείας και παραμένει μαζί σας όλη τη νύχτα. Είναι μια μυρωδιά που σε κάνει να νιώθεις υπέροχα για τον εαυτό σου και σου επιτρέπει να ξεχωρίζεις από το πλήθος».

Το CR7 Game On θα είναι διαθέσιμο σε καταστήματα και στο cristianoronaldo.com σε τρία μεγέθη (30ml, 50ml, 100ml). Η συλλογή περιλαμβάνει αφρόλουτρο (διατίθεται σε σετ δώρων), καθώς και σπρέι σώματος. Υπάρχουν τρία σετ δώρων διαθέσιμα.

Η σειρά CR7 Fragrance ιδρύθηκε το 2017 και είχε παγκόσμια επιτυχία και πωλήθηκε σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Από τη σύλληψή της, η σειρά έχει επεκταθεί σε τρία αρώματα, που προσφέρουν μια ματιά στις διαφορετικές όψεις του κόσμου του Κριστιάνο Ρονάλντο.