Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 20:00, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την παρέα του θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και το «Ράδιο Αρβύλα».

Μάλιστα όπως ξέρετε εδώ και καιρό, η αγαπημένη παρέα θα έχει άλλη τηλεοπτική στέγη και αυτή δεν θα είναι από τον Ant1. Όπως είναι λογικό η αγωνία και η ανυπομονησία για τους Αρβύλα είναι πολύ μεγάλη, καθώς η πιο γνωστή σατιρική εκπομπή στην Ελλάδα είναι πλέον θεσμός.

Ωστόσο εκτός από το «Ράδιο Αρβύλα» από τον Ant1 θα προβάλλεται και το «Βινύλιο». Η μουσική εκπομπή η οποία την περασμένη σεζόν σημείωσε αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, θα βρεθεί και φέτος στους δέκτες μας, με την πρεμιέρα της να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 20:00.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Ant1, με το κανάλι να αναφέρει τα εξής:


«ΒΙΝΥΛΙΟ < λόγιο ενδογενές δάνειο: αγγλική vinyl < λατινική vinum + αρχαία ελληνική ὕλη.

Στη χημεία, είναι το μόριο του αιθενίου μείον ένα άτομο υδρογόνου.

Στη μουσική, είναι δίσκος LP ή δίσκος 33 στροφών.

Στον ΑΝΤ1, «VINYΛΙΟ» είναι ένα αυθεντικό πάρτι που έχει και χημεία και μουσική.

Η αγαπημένη και ξεχωριστή εκπομπή της τηλεόρασης, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με πάρτι διάθεση και όχι μόνο.

Ο Αντώνης Κανάκης, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βάζουν το δικό τους «VINYΛΙΟ» στο πικάπ από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Κάθε Παρασκευή στις 20:00, χαμηλώνουμε τα φώτα, ανεβάζουμε τον ήχο, αλλάζουμε θέση στα έπιπλα, φοράμε παπούτσια για χορό και πιάνουμε το μικρόφωνο.

Η δισκοθήκη του dj έχει μουσική, συναίσθημα, νοσταλγία, χιούμορ, «χειροποίητα» βίντεο και σπιτικές παρέες.

Στο «VINYΛΙΟ», επειδή το σύμπαν θα… τα «σπάσει», βγάλε τη ζακέτα!»