Η Γερμανίδα Αλίσα Σμίντ θεωρείται από πολλούς ως η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου. Αν ρίξει κανείς μια πρόχειρη ματιά στις φωτογραφήσεις της, αλλά και το instagram της θα καταλάβει τον λόγο. Άλλωστε η απαράμιλλη ομορφιά της έχει σαν αποτέλεσμα ο ανδρικός και όχι μόνο πληθυσμός να παθαίνει σοκ όταν την αντικρίζει.

Κάπως έτσι στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο η Αλίσα φόρεσε δημιουργίες από τον παγκόσμιας φήμης οίκο μόδας Hugo Boss κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση, αφού η παρουσία της επισκίασε εκείνες των  Ιρίνα Σάικ και Τζίτζι Χαντίντ!

Στην λαμπερή πασαρέλα που πήρε μέρος στο «Kennedy Sport Center» η Αλίσα όπως μπορείτε να δείτε υποδύθηκε τον ρόλο του μοντέλου βγάζοντας την αποστολή της εις πέρας με τον πλέον εμφατικό τρόπο, δείχνοντας πως πέρα από τον αθλητισμό, έχει και άλλα ταλέντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το καλοκαίρι που μας πέρασε η Γερμανίδα πήρε μέρος στην μικτή σκυταλοδρομία 4Χ400μ., στην οποία ωστόσο αποκλείστηκε, με την ίδια να αναφέρει πως στεναχωρήθηκε που δεν μπόρεσε να διακριθεί.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός πως η Αλίσα είναι αρκετή μικρή σε ηλικία, έχοντας πολύ μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, αφού είναι γεννημένη τον Νοέμβριο του 1998, κάτι που σημαίνει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά της προκειμένου να μπορέσει να βελτιωθεί και να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.