Το όνομα της Ζωής Ασουμανάκη έχει έρθει στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, με τη νεαρή Κρητικοπούλα να κατακτά μια θέση στην πρώτη 15αδα στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss International 2023».

Η συγκεκριμένη τεράστια επιτυχία είχε ως αποτέλεσμα η Ζωή να μπει στο προσκήνιο για τα καλά και να μιλήσει για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Άλλωστε ωραία τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν για όσα πέρασε μέχρι να φτάσει στην κορυφή και πλέον να κάνει περήφανη την Ελλάδα σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα η Μις Ελλάς 2022 μιλώντας στην εκπομπή «T-live» με την Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε με το κοινό ένα πρόβλημα που είχε στο παρελθόν και το οποίο την ταλαιπώρησε ιδιαίτερα.

«Απέκτησα ένα αυτοάνοσο όταν τελείωσα το σχολείο και πήγα για να σπουδάσω. Όλη η αναπροσαρμογή με ζόρισε, το πώς θα αποκτήσω φιλίες με άγχωσε. Είχα αλλάξει ήδη δύο σχολεία με δύσκολη προσαρμογή, έχοντας περάσει και μπούλινγκ.

Τα παιδιά δύσκολα με αποδέχονταν σε μία παρέα».

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως πέρασε αλωπεκία, ένα περιστατικό το οποίο ανακάλυψε τυχαία.

«Όλο αυτό το έμαθα εντελώς τυχαία και η κομμώτρια μου είπε αν έχω δει τι έχω στο κεφάλι μου. Είχα κενά. Αρχικά το έψαξα γιατί δεν γνώριζα τι ήταν, αγχώθηκα. Έπαθα σοκ.

Εγώ ήμουν τυχερή γιατί είχα λίγα κενά. Προσπάθησα να αποβάλλω το άγχος και να έχω θετική ψυχολογικά. Έκανα και μία θεραπεία με τον γιατρό μου».


Ωστόσο παρά τα όσα δύσκολα πέρασε η ίδια δεν το έβαλε ποτέ κάτω και κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, με το μέλλον για την ίδια να φαντάζει λαμπρό.