Φαίνεται πως τα πεπραγμένα του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor δεν θα περάσουν στον… αέρα.

Και αυτό καθώς όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ από την εκπομπή «Super Κατερίνα» παίκτρια η οποία έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, της οποίας ωστόσο το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση στον Νίκο Μπάρτζη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Φυσικά ο λόγος έχει να κάνει με τις αποκαλύψεις του ίδιου, για χρήση κινητών και άλλων αθέμητων μέσων, τα οποία παραβιάζουν τους όρους του Survivor.

Kάτι το οποίο είχε προκαλέσει οργή – αναστάτωση εντός παιχνιδιού, με τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποβάλλονται από το Survivor.

Βέβαια λίγο αργότερα, άλλοι δυο παίκτες, αυτή τη φορά άνδρες, παραβίασαν ξανά τους κανόνες, με αποτέλεσμα να έχουν και αυτοί την ίδια… μοίρα με τις Δαλάκα – Ασημίνα.

Συγκεκριμένα Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης, φαίνεται σύμφωνα με την παραγωγή να έδωσαν σε ντόπιο από τον Άγιο Δομίνικο χαρτί με ψώνια για να τους φέρουν, κάτι το οποίο η «acun medya» έμαθε και δεν είχε άλλη επιλογή, από το να οδηγήσει αμφότερους τους παίκτες στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Ωστόσο αναφορικά με το θέμα της μήνυσης του Μπάρτζη, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές παραπάνω λεπτομέρειες, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε εξελίξεις – νεότερα σύντομα, με την υπόθεση να αναμένεται να είναι μεγάλη, αφού από τη πλευρά του Μπάρτζη αναμένεται να υπάρξει αντίδραση.