Μετά την ήττα των διάσημων την Δευτέρα 3/01 στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, η ένταση όπως είναι λογικό ανέβηκε στα ύψη. Μάλιστα στο στόχαστρο μπήκε για μια ακόμη φορά ο Βαλάντης, ο οποίος ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής δεν μάσησε τα λόγια του και αφού έκανε λόγο πως είναι αυτός που δέχεται τις σφαίρες, θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την συμπαίκτρια του Μυριέλλα, η οποία σύμφωνα με εκείνο έχει φιλικές σχέσεις με τον Κατσαούνη από την αντίπαλη ομάδα.

Kάπως έτσι η ομάδα των διασήμων θα μπει σήμερα στο 2ο αγώνισμα, έχοντας ήδη ένα παίκτη τους υποψήφιο για αποχώρηση, κάτι που σημαίνει πως αν δεν θέλουν να ξανά μπουν στην διαδικασία να δώσουν και άλλο από την ομάδα θα πρέπει σήμερα 4/01 να κερδίσουν.

Στα πλάνα που βλέπουμε από το trailer η μάχη προμηνύεται μεγάλη, με τον Βαλάντη ωστόσο στην καλύβα να έχει έντονες αντιπαραθέσεις με μέλη από την ομάδα του, αλλά και στο συμβούλιο να ανταλλάζουν ορισμένες «στραβές» ματιές και λόγια με τον Κατσαούνη, σε μια κόντρα η οποία φαίνεται θα κρατήσει…