Συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» παραχώρησε ο περσινός φιναλίστ του Survivor Άρης Σοϊλέδης, με τον ίδιο να αναφέρεται σε αρκετά πράγματα, μεταξύ άλλων και την μη παρουσία του στο All Star.

Συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ανέφερε πως ποτέ δεν του έγινε γνωστός ο λόγος που από την παραγωγή του παιχνιδιού δεν τον κάλεσαν στο Survivor, ενώ στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται πάρα πολύ παλιοί παίκτες.

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει πως στεναχωρήθηκε με αυτή την απόφαση της παραγωγής, αφού ο ίδιος είχε πάρα πολύ καλή παρουσία και ήταν φαβορί για να αναδειχθεί νικητής στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Αναφορικά με τον γάμο του με την επί σειρά ετών σύντροφο του Μαρία Αντωνά ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε:

«Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε.

Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη.»