Η Φαίη Σκορδά μετά από εννέα χρόνια θα αποχωρήσει από το κανάλι του ANT1, αφού η έμπειρη παρουσιάστρια και ο σταθμός του Αμαρουσίου δεν κατάφεραν ποτέ να συμφωνήσουν αναφορικά με το θέλω τους.

Με αυτό τον τρόπο το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν μοιραίο, με την Φαίη να αναζητά την επόμενη τηλεοπτική της στέγη. Ήδη το STAR της έχει δείξει αρκετά ζωηρό ενδιαφέρον και όπως όλα δείχνουν τελικά αυτό θα είναι το επόμενο κανάλι στο οποίο θα βλέπουμε την ξανθιά παρουσιάστρια.

Άλλωστε το κανάλι της κάτω Κηφισιάς θα δώσει τη δυνατότητα στην Φαίη να επιλέξει η ίδια ποια άτομα θα την πλαισιώσουν στην νέα της εκπομπή, έχοντας με λίγα λόγια τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλα. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο STAR βρίσκεται η Ζήνα Κουτσελίνη, ο άνθρωπος ο οποίος έφερε την Φαίη στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη με τις δυο τους να έχουν άριστες σχέσεις. Δεν γίνεται και αλλιώς άλλωστε…

Όσον αναφορά την εκπομπή, αυτή όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ θα προβάλλεται 9-12 το πρωϊ και θα είναι σε πολλά σημεία ίδια με το «Πρωϊνό» το οποίο η ίδια παρουσίασε με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Κάπως έτσι θα γίνεται και το καλύτερο δυνατό lead in για τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο σαρώνει στις ώρες προβολείς του.

Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα οριστικό, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό όλα τα παραπάνω σενάρια να επαληθευτούν.