Ένα πολύ όμορφο περιστατικό έλαβε μέρος στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και συγκεκριμένα στα 200 μέτρα, αφού η δρομέας Keula Nidreia Pereira Semedo η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, μετά το τέλος του αγώνα στον οποίο κατέκτησε την τέταρτη θέση, δέχθηκε πρόταση γάμου από τον συνοδό και σύντροφο της Manuel Antonio Vaz da Vega!

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη στιγμή απαθανατίστηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς, με την Semedo να μην καταφέρνει να ανεβεί στο βάθρο, αφού τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ωστόσο να μην φεύγει με άδεια χέρια από την παρουσία της στους αγώνες.

Άλλωστε και μόνο η παρουσία στους παραολυμπιακούς αγώνες, είναι μια νίκη από μόνη της για όλους τους συμμετέχοντες. Πόσο δε μάλλον αυτοί που καταφέρνουν να φορέσουν ένα μετάλλιο. Ωστόσο η αθλήτρια από το Πράσινο Ακρωτήρι, θα έχει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη της την συγκεκριμένη στιγμή, αφού το να γίνει πρόταση γάμου κάτω από τέτοιες συνθήκες αποτελεί κάτι σπάνιο και συνάμα μοναδικό.

Μάλιστα η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε πως δεν έχει λόγια για να περιγράψει το ποιος νιώθει, καθώς ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενε(σ.σ να της γίνει πρόταση γάμου).

Δείτε το στιγμιότυπο