Oι περισσότεροι λένε ότι σε μία γυναίκα μετράει περισσότερο ο εσωτερικός της κόσμος, αλλά ο Leonardo DiCaprio φαίνεται πως δίνει περισσότερη σημασία στην εμφάνιση. Οι επιλογές αποδεικνύουν περίτρανα ότι διαθέτει καλό γούστο κι αυτό φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Αυτές είναι οι 7 πιο sexy γυναίκες που είχε σχέση από το 2000.

Nina Agdal (η νυν)

To πρόσφατο αμόρε του “Λίο” δεν είναι άλλη από το κορίτσι από την Δανία Nina Agdal. Διαθέτει ένα τρομερό modelling-βιογραφικό, οι φωτογραφήσεις της στο Sports Illustrated αμέτρητες, όπως επίσης και αυτές στη Victoria Secret.

Kelly Rohrbach (2015-2016)

Το μόνο που πρέπει να ξέρεις (κι αυτό μετράει περισσότερο) είναι ότι η κ. Rohrbach υποδύεται τη CJ Parker, αντικαθιστώντας την Pamela Anderson στο Baywatch.

Toni Garrn (2013-2014)

O μερακλής Leonardo είχε σχέση με το μοντέλο του Calvin Klein και της Victoria Secret για λιγότερο από έναν χρόνο και δεν καταλαβαίνουμε το γιατί. Ίσως να επηρεάστηκε από την μεγάλη διαφορά ηλικίας, όταν αυτός ήταν 38 κι εκείνη μόλις 20

Miranda Kerr (2013)

Τι περίεργο… Και η Miranda ήταν “άγγελος” της Victoria Secret. Φαίνεται πως “Λίο” έχει πάρει τον κατάλογο και διαλέγει.

Erin Heatherton (2011-2012)

Ακόμη ένα “αγγελάκι” της Victoria Secret, το οποίο διατηρούσε σχέση με τον DiCaprio για περίπου έναν χρόνο.

Bar Refaeli (2005-2011)

Η Bar Refaeli για πολλά χρόνια βρισκόταν στην κορυφή των πιο sexy γυναικών του πλανήτη, άρα δικαιολογημένα ο Leonardo είχε σχέση μαζί της.

Gisele Bundchen (2000-2005)

Η μεγάλη καψούρα. Το super model και businesswoman από την Βραζιλία είναι στην κορυφή της λίστας για τον Leonardo. Aν και απ’ ότι δείχνει το “παλμαρέ” του τα πάει πολύ καλά, θα πρέπει να του ήταν πολύ δύσκολο όταν χώρισε μαζί της.