Η σειρά «Πάρα Πέντε» η οποία γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας(και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να έχει φανατικό κοινό) είχε σαν αποτέλεσμα οι ηθοποιοί οι οποίοι συμμετείχαν να πάρουν πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα και συνάμα να συνεχίσουν στον χώρο με πολλές δουλειές.

Ωστόσο ένας εξ αυτών δεν συνέχισε στο ίδιο μονοπάτι και θέλησε να αλλάξει επαγγελματικούς ορίζοντες. Συγκεκριμένα ο Πατρίκιος Κωστής, ο οποίος στην σειρά υποδυόταν το ρόλο του «Ψηλού» ένα από τους δυο κακοποιούς, οι οποίοι κυνηγούσαν τη παρέα της Ντάλιας, του Φώτη, της Ζουμπουλίας, της Αγγλελας και του Σπύρου, πλέον εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο!

Μιλώντας στην κάμερα του Mega ο Πατρίκιος Κωστής όπως είναι το όνομα του, ανέφερε πως από μικρός είχε όνειρο να γίνει δάσκαλος, όπως και ηθοποιός, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που στη ζωή του μπόρεσε να καταφέρει και τα δυο. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει πως του αρέσει πολύ η δουλειά του δασκάλου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως του έχουν γίνει προτάσεις προκειμένου να ξανά πρωταγωνιστήσει σε κάποια σειρά, ωστόσο ο ίδιος απάντησε αρνητικά.

Θυμηθείτε τον Πατρίκιο από παλαιότερη συνέντευξη του: