Ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους σήμερα για να βγάλει κανείς εύκολα και γρήγορα χρήματα είναι το onlyfans. Για όσους δεν γνωρίζουν το εν λόγω site απαιτεί συνδρομή, με όσους πληρώνουν να έχουν την ευκαιρία να δουν γνωστές και όχι μόνο καλλονές να ποζάρουν χωρίς ρούχα. Με λίγα λόγια πληρώνεις για να δεις κοπέλες της αρεσκείας σου σε αισθησιακές πόζες.

Κάτι το οποίο όσο περνά ο καιρός διαδίδεται όλο και περισσότερο, με πολλές νεαρές και όχι μόνο γυναίκες να θέλουν με αυτό τον τρόπο να βγάλουν το εισόδημα τους.

Μια από αυτές είναι η εντυπωσιακή αθλήτρια του βόλεϊ Κει Άλβες. Η Βραζιλιάνα η οποία αγωνίζεται στην Οσάσκο του Σάο Πάουλο είναι αρκετά γνωστή στην πατρίδα της και γι αυτό τον λόγο αριθμεί περισσότερους από 2 εκατ. followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Κάτι το οποίο φαίνεται πως την ώθησε στο να ανοίξει onlyfans, με το οποίο έχει βγάλει όπως τονίζει η ίδια 50 φορές περισσότερα χρήματα, από ότι με το βόλεϊ!

«Πλέον κερδίζω από το OnlyFans 50 φορές περισσότερα χρήματα σε σχέση με το βόλεϊ, παρότι μου αρέσει περισσότερο να αγωνίζομαι από το να φωτογραφίζομαι. Είμαι στον τρίτο χρόνο της επαγγελματικής μου καριέρας και θεωρώ εαυτόν επαγγελματία αθλήτρια. Όμως τα πράγματα για μένα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελα κι έτσι αποφάσισα να αρχίσω μια… παράλληλη καριέρα. Είτε αρέσει είτε όχι, είναι το βασικό μου εισόδημα. Παραμένω αθλήτρια και δεν πρόκειται να σταματήσω, αλλά είμαι παράλληλα μοντέλο, influencer και διαχειρίζομαι την εικόνα μου» δήλωσε πρόσφατα σε μια συνέντευξη της.

Πάντως ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο instagram της, τότε μπορεί ευκολά να καταλάβει τον λόγο που η πανέμορφη Άλβες πήρε την εν λόγω απόφαση. Και μάλιστα δεν της έχει βγει σε κακό μέχρι στιγμής, βάση των λεγομένων της…