Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου δεν τσίμπησε από τις προκλήσεις των Κοσοβάρων και με μια μεστή εμφάνιση πήρε τη νίκη με 1-0 κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 2/2 στον όμιλο της στο Nations League.

Μπορεί να μην μπήκε καλά στο παιχνίδι, ωστόσο μετά το πρώτο 15λεπτο η «γαλανόλευκη» ισορρόπησε στον αγωνιστικό χώρο και μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό της. Χαρακτηριστικό είναι πως οι Κοσοβάροι παρά τον αρχικό τους ενθουσιασμό δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στον ρυθμό της ομάδας του Πογέτ και κάπως έτσι στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τάσος Μπακασέτας με ένα «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα.

Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα του αγώνα, με την Εθνική να χάνει και άλλες ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, ωστόσο στην τελική προσπάθεια οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν. Παρόλα αυτά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με το Κόσοβο μάλιστα να τελειώνει το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές.

Κάπως έτσι η «γαλανόλευκη» έβαλε άλλους τρεις πόντους στο σακούλι της φτάνοντας τους έξι βαθμούς στον όμιλο και μένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας. Το επόμενο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο είναι για τις 9/06 ενάντια στην Κύπρο στον Βόλο.