Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ και παρά του ότι είχε ορισμένες προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, επέλεξε να μείνει για ένα μικρό διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να επικεντρωθεί στην επόμενη κίνηση της.

Όπερ και εγένετο, με την ξανθιά παρουσιάστρια να αναμένεται όπως όλα δείχνουν να βρεθεί στο δυναμικό του OPEN.

Συγκεκριμένα η ίδια θα αναλάβει μια ψυχαγωγική εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλωστε η ίδια όσες φορές έχει ερωτηθεί για το μέλλον της, έχει αποφύγει να απαντήσει δημόσια, δείγμα του σοβαρού και πολύ επαγγελματικού προφίλ που διατηρεί και εκτός φακού.

Ωστόσο το όνομα της είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα την τελευταία διετία στα τηλεοπτικά δρόμενα της χώρας, πράγμα που το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι διοικούντες των καναλιών, οι οποίοι ποντάρουν πολλά στο πρόσωπο της.

Άλλωστε μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου να έφαγε αρκετό κράξιμο από μεγάλη μερίδα συνάδελφων της, ωστόσο η στάση της, αλλά και η προσωπικότητα της κέρδισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι ακόμα και σήμερα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Και εδώ που τα λέμε η παρουσία της, από την τηλεόραση το πρώτο μισό της σεζόν, είναι αισθητή…