Βρήκαμε την Αλεξάνδρα πάνω σε ένα ακόμη ταξίδι της μεταξύ Γαλλίας – Βελγίου και παρ’όλη την κούραση της δεν μας αρνήθηκε για μια κουβεντούλα εφ’ όλης της ύλης.

Πότε μπαίνει, για πρώτη φορά η μουσική στην ζωή σου;

Η μουσική μπήκε στη ζωή μου από την ημέρα που γεννήθηκα. Ο πατέρας μου είναι τραγουδιστής και με αυτόν ως πρότυπο ξεκίνησα και εγώ το τραγούδι.

Πότε ένιωσες ότι αυτό που θες να κάνεις στην ζωή σου, είναι να ασχοληθείς με το τραγούδι ;

Σε ηλικία 8 χρονών έκανα ένα άλμπουμ με παραγωγή από τον πατέρα μου και από εκείνη την στιγμή ένιωθα ότι ήθελα μόνο αυτό να κάνω στη ζωή μου.

Πόσα χρόνια τραγουδάς επαγγελματικά ;

Ασχολούμαι επαγγελματικά με την μουσική σχεδόν 15 χρόνια.

Ποιά ήταν τα πρώτα σου μουσικά ακούσματα και πόσο έχουν επηρεάσει τις επιλογές σου και τον τρόπο έκφρασής σου ;

Από πολύ μικρή άκουγα την μουσική που έκανε ο πατέρας μου.
Μεγάλωσα ακούγοντας Jazz, disco και Funk music. Τραγούδια από τους Φρανκ Σινάτρα ,Tom Jones και Michael Jackson ήταν τα καθημερινά μου μουσικά ακούσματα. Μπορώ να πω ότι έχω μία τεράστια μουσική κουλτούρα και βέβαια όταν μεγαλώνεις με θρύλους όπως ο Michael Jackson είσαι πολύ inspired από το πώς χορεύει και πώς εκφράζεται στη σκηνή.

Με ποιούς καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς στην Ελλάδα και με ποιούς στο Εξωτερικό ;

Μου αρέσουν πολλοί καλλιτέχνες από την Ελλάδα όπως η Έλενα
Παπαρίζου, η Δέσποινα Βανδή κ.α. Αλλά για συνεργασία πιστεύω ότι ταιριάζω περισσότερο με την Ελένη Φουρέιρα, γιατί έχουμε την ίδια ενέργεια και πάθος πάνω στη σκηνή. Για συνεργασία στο εξωτερικό με την Jennifer Lopez χωρίς καμία σκέψη, είναι απλά μία Superstar και για μένα είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα.

Θα ήθελα να μας μιλήσεις λίγο για το νέο σου τραγούδι…

Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα αλλά θα σας πωότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες θα είναι ένα τραγούδι στα Ισπανικά και στα Γαλλικά.Είναι ένα καλοκαιρινό τραγούδι σε ένα στυλ πολύ διαφορετικό που δεν πιστεύω ότι έχει ξαναβγεί, όταν θα το ακούσετε θα θυμάστε καλοκαίρι, ήλιο, θάλασσα αλλά και πολλά άλλα συναισθήματα θα περνάνε από το μυαλό σας.

Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που σε ενοχλούν στο χώρο σου;

Η μουσική είναι η ζωή μου και την αγαπώ αλλά έχει γίνει ένας πολύ δύσκολος χώρος, ειδικά όταν φτάνεις σε υψηλό επίπεδο, επίσης είμαστε σε μία εποχή που όλοι θέλουν να γίνουν διάσημοι και η φωνή δυστυχώς δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα για κάποιους.

Όταν βρίσκεσαι πάνω στην σκηνή και ο κόσμος από κάτω τραγουδά μαζί σου, πως νιώθεις;

Είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να συμβεί, μου δίνει απίστευτη
ενέργεια και για αυτό το λόγο άλλωστε δουλεύω καθημερινά τόσο σκληρά στις πρόβες μου και στα στούντιο για να μπορώ να κάνω των κόσμο χαρούμενο και να διασκεδάζει.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια ;

Μπορεί να ακουστεί κάπως αλλά σε πέντε χρόνια θα έχω κάνει Eurovision
θα έχω κερδίσει κάποια βραβεία Grammy στο Λος Άντζελες και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, να μοιράζω το πάθος μου για τη μουσική με τον κόσμο.

Που εμφανίζεσαι τώρα ;

Προς στιγμής κάνω πολλά live show στη Γαλλία και στο Βέλγιο, ετοιμάζομαι για ένα ελληνικό summer Tour σε διάφορα νησιά αλλά θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες πολύ σύντομα.

Στην Κρήτη θα σε δούμε δηλαδή το καλοκαίρι ;

Εννοείται !!! Αγαπάω την Κρήτη ιδιαίτερα και ανυπομονώ να βρεθώ εκεί ξανά.

Έχοντας δει και τις φωτογραφήσεις που έχεις κάνει και χρησιμοποιείς στα εξώφυλλα των δίσκων σου είναι από Έλληνες φωτογράφους,τι έχεις να μας πεις για αυτές τις συνεργασίες σου ;

Ναι η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να συνεργάζομαι με συμπατριώτες μου ! και μαζί σας.
Μην ξεχνάτε η Ελλάδα έχει πολλούς καλούς επαγγελματίες αλλά και πολλά ταλέντα, και με την ευκαιρία που μου δίνεις θέλω να τους ευχαριστήσω και μέσα από τις σελίδες σας.

Αλεξάνδρα σε ευχαριστούμε για την συνέντευξη που μας έδωσες και να σου ευχηθούμε τα καλύτερα για το νέο δίσκο σου, και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι στο νησί μας.

Εγώ σας ευχαριστώ πολύ !