Ο Μπρους Γουίλις , ο εμβληματικός αστέρας του κινηματογράφου που πρωταγωνίστησε σε ορισμένες εξαιρετικές ταινίες έκανε γνωστό πως στην ηλικία των 67 ετών θα αναγκαστεί να σταματήσει την καριέρα του καθώς διαγνώστηκε με αφασία. Η συγκεκριμένη ασθένεια είναι μια διαταραχή που προκαλείται από εγκεφαλική βλάβη που επηρεάζει την ικανότητα του ατόμου να επικοινωνεί.

Ως εκ τούτου ο Bruce Wilis θα ήταν σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκάζεται επί της ουσίας να βάζει τίτλους τέλους σε μια λαμπρή καριέρα. Μάλιστα μέσω social media η οικογένεια του ανέφερε τα εξής:

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν.

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Προχωράμε σε αυτό ως μια ισχυρή οικογενειακή μονάδα και θέλαμε να φέρουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Bruce, «Ζήσε το» και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».


Αξίζει να σημειωθεί πως η καριέρα του Bruce Wilis ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980, με τις συνολικές εισπράξεις στις ταινίες τις οποίες έχει λάβει μέρος να ξεπερνούν τα 5 δισ. δολάρια! Μάλιστα ο ίδιος έχει προταθεί για πέντε Χρυσές Σφαίρες(έχοντας κερδίσει μία) και τρία Emmy (έχοντας δυο κατακτήσεις).