Πίσω από μια τόσο πετυχημένη celebrity με χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και αρκετά εκατομμύρια στην τράπεζα, κρύβεται μια πολύ άσχημη ιστορία.

Και αυτό διότι η Selena Gomez σε μια σοκαριστική αποκάλυψη, έκανε γνωστό ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει, σε μια πρόσφατη συνέντευξη της.

Η γνωστή Αμερικανίδα Pop-Star αποκάλυψε ότι έχει ορισμένα ιατρικά θέματα, τα οποία δεν της επιτρέπουν να κάνει παιδιά, ωστόσο έχει πάρει την απόφαση να γίνει μητέρα, χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους.

«Δυστυχώς έχω πολλά ιατρικά θέματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη δική μου ζωή και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό.

Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν μέσω της παρένθετης μητρότητας ή της υιοθεσίας, που είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα».

Με έκανε να είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις άλλες διεξόδους για τους ανθρώπους που πεθαίνουν να γίνουν μητέρες. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά θα μοιάζει λίγο διαφορετικό».

Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου» αναφέρει χαρακτηριστικά η Selena Gomez στο Vanity Fair, σε μια συνέντευξη που έχει ως αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να την στηρίξει, σε μια σοκαριστική και πολύ στενάχωρη αποκάλυψη.

Η Gomez διαγνώστηκε με λύκο το 2013 και έκανε μεταμόσχευση νεφρού το 2017, με την ίδια να έχει περάσει από αρκετές δυσκολίες, οι οποίες επηρέασαν αρκετά την ψυχική της υγεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2023 η ίδια είναι ζευγάρι με τον Μπένι Μπλάνκο, με τον 36χρονο παραγωγό να αποτελεί την τελευταία χρονικά σχέση της γνωστής ηθοποιού – τραγουδίστριας, η οποία στο παρελθόν έχει υπάρξει και με τους Τζάστιν Μπίμπερ, The Weeknd και Ντρου Τάγκαρτ.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.