Οι φανατικοί θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς FRIENDS θα έχουν από 1ης Ιουνίου τη χαρά να αναδημιουργήσουν με κυβάκια τις αγαπημένες τους σκηνές, συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη των Monica, Rachel, Chandler και Joey.

Το σετ με 2.048 κυβάκια παιχνιδιών περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες στιγμές από την σειρά, όπως τότε που η Monica έβαλε στο κεφάλι της σε μια γαλοπούλα, τη στιγμή που οι Chanler και Joey είχαν ως μόνο έπιπλο ένα κανό, όταν το κουκλόσπιτο της Phoebe πήρε φωτιά και πολλές ακόμη. Επιπλέον θα δίνει την δυνατότητα στους θαυμαστές ναι αισθανθούν την πραγματική αίσθηση του στούντιο όπου έγιναν τα γυρίσματα.

Οι μικροσκοπικές φιγούρες όλης της παρέας εμφανίζονται με κάποια από τα πιο αξέχαστα συνολάκια τους: η Rachel φοράει την εμβληματική πλισέ φούστα της, ο Ross το μάλλον πολύ στενό δερμάτινο παντελόνι του, η Monica προμοτάρει μια ποδιά. Η Phoebe, στο κλασικό λουκ της (εμπριμέ, με λουλούδια). Ο Chandler, με κοστούμι και φανταχτερή ντιζαϊνάτη γραβάτα. Ο Joey, να φορά όλα τα ρούχα του Chandler. Για πρώτη φορά παρούσα είναι και η Janice με ένα κλασικό κακόγουστο συνολάκι.