Μια μεγάλη ανατροπή που θα συζητηθεί έρχεται στο Σασμό. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο ισοβίτης Καραπάνος ο οποίος θα φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή του Αστέρη στον Σασμό. Πιο συγκεκριμένα η συνέχεια επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τον Αστέρη που βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Ο Αστέρης λοιπόν όντας απογοητευμένος από τα όσα του έχουν συμβεί μπλέκει άθελα του σε μια συμπλοκή κρατουμένων που έχει ως στόχο τον μαφιόζο της φυλακής, Καραπάνο.

Ο Αστέρης μπαίνει στη μέση και τη τελευταία στιγμή σώζει το Καραπάνο από βέβαιο θάνατo. Από εκείνη τη στιγμή ο Καραπάνος αλλάζει στάση απέναντι στον Αστέρη. Γίνεται ο πιο θερμός υποστηρικτής του στη φυλακή και του παρέχει πλέον κάθε δυνατή βοήθεια προς μεγάλη έκπληξη όλων των κρατουμένων.Επιπλέον ο Καραπάνος δείχνει να γνωρίζει καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειας του Αστέρη. Κάποια στιγμή λοιπόν ο Καραπάνος θα βρεθεί με τον Αστέρη και σε μια τετ-α-τετ συζήτηση θα του αποκαλύψει μια σειρά από γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια του. Ο Αστέρης μένει με το στόμα ανοιχτό όταν ακούει το Καραπάνο να του αποκαλύπτει λεπτομέρειες που αφορούν τα πιο κοντινά του πρόσωπα.

Πηγή: Υoufly.gr