Η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση έχει προκαλέσει σοκ σε όλο το πανελλήνιο. Ο γνωστός και πολύ αγαπητός ηθοποιός πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και η είδηση έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Άλλωστε ο Πάνος ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος που όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν τα καλύτερα.

Μάλιστα στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει στοιχεία από το μοιραίο συμβάν, το οποίο έγινε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Συγκεκριμένα όλα έγιναν όταν παραβιάστηκε το STOP, με τη μηχανή να χτυπάει στην αριστερή πλευρά του φορτηγού που κινούταν επί της Δεληγιώργη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Πάνος Νάτσης να εκτοξευτεί στο κράσπεδο, με τον θάνατο του να είναι ακαριαίος.

Μάλιστα μέσα σε όλα το κινητό τηλέφωνο του ηθοποιού καταστράφηκε ολοσχερώς με την αστυνομία να αναγκάζεται να καλέσει τα συγγενικά του πρόσωπα για να μεταφέρει την τραγική αυτή είδηση από σταθερό τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από το τροχαίο ο Νάτσης είχε βρεθεί στο σπίτι της φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με παρέα τα γενέθλιά της.

Ένα ακόμα θλιβερό γεγονός στην ήδη τραγική ιστορία είναι πως η σύντροφος του ηθοποιού Διονυσία είχε μεταφέρει σε άτομα του στενού τους κύκλου πως μέσα στο έτος θα παντρευόντουσαν και θα μετακόμιζαν στο καινούργιο τους σπίτι, κάτι που τελικά δεν θα γίνει ποτέ…