Mία από τις πιο κλασσικές ταινίες θρίλερ επιστρέφει στις μεγάλες οθόνες μετά από μια δεκαετία. Συγκεκριμένα ο γνωστός σε όλους Scream κάνει το comeback στους κινηματογράφους, με μια καινούργια και ανατρεπτική περιπέτεια.

Ήδη το πρώτο trailer έχει κάνει την εμφάνιση του και όπως μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε οι δημιουργοί της ταινίας έχουν κάνει ένα πάντρεμα με τους παλιούς πρωταγωνιστές και ορισμένα νέα πρόσωπα.

Η Sidney Prescott η οποία στις πρώτες 4 ταινίες ήταν το κεντρικό πρόσωπο και αυτή που ο δολοφόνος-μάταια-ήθελε να σκοτώσει, επιστρέφει στο Woodsboro καθώς ένας δολοφόνος φόρεσε τη μάσκα του ghostface και ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν.

Κάπως έτσι θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη για μια ακόμη φορά με τον μεγάλο της εφιάλτη και κανείς δεν γνωρίζει αν αυτή την φορά καταφέρει να τον νικήσει. Άλλωστε μπορεί πάντα οι πρωταγωνιστές να επιβιώνουν πάντα στις ταινίες, ωστόσο εδώ μιλάμε για ένα διαφορετικό είδος ταινιών.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η 5η κατά σειρά ταινία του scream, ωστόσο για πρώτη φορά δεν θα βρίσκεται στην σκηνοθεσία ο «πατέρας» του franchise Wes Craven. Και αυτό διότι ο άνθρωπος ο οποίος εμπνεύστηκε την ιστορία, πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Μάλιστα ήδη στο twitter η είδηση της επιστροφής του ghostface έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού, με τους χρήστες της πλατφόρμας να έχουν κάνει αρκετές αναρτήσεις αναφορικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

Όσον αναφορά την πρεμιέρα της ταινίας, αυτή είναι προγραμματισμένη για της 14 Γενάρη του 2022. Κάπως έτσι οι φαν θα πρέπει να κάνουν μια μικρή υπομονή, μέχρι να δουν τον αγαπημένο τους serial killer στις αίθουσες του σινεμά.