Ένα από τα πιο γνωστά προφίλ στον Ελληνικό κόσμο του instagram ήταν αυτό της Soula Glamorous.

Ο λογαριασμός ο οποίος κανείς δεν ξέρει ποιος ή ποιοι βρίσκονται από πίσω, αριθμούσε περισσότερους από 400.000 ακόλουθους τα τελευταία 24ωρα έχει κατέβει.

Η αιτία για το συγκεκριμένο γεγονός είναι άγνωστη, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που συσχετίζουν το συγκεκριμένο γεγονός με την Σμαράγδα Καρύδη.

Ναι καλά διαβάσατε, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως έβαλε στον στόχο την soula, μετά το… πικάρισμα της τελευταίας προς το πρόσωπο της, με αφορμή μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Καρύδη με τον σκύλο της. Συγκεκριμένα το κατοικίδιο της είχε στο στόμα του ένα παιχνίδι, το οποίο πολλοί(μαζί και η soula) έσπευσαν να αναφέρουν πως είναι ερωτικό βοήθημα, κάτι που προκάλεσε την οργή της Καρύδη, η οποία ανέβασε μια ανάρτηση στην οποία αποστόμωσε τους… επικριτές της.

Και αυτό διότι φάνηκε ότι εν τέλει ο σκύλος της μασούσε ένα παιχνίδι για κατοικίδια, με τον κόσμο ο οποίος θέλησε να ειρωνευτεί και να κακολογήσει την Καρύδη να φεύγει… άκλαυτους.

Βέβαια δεν είναι σίγουρο τί έγινε τελικά και το προφίλ κατέβηκε, όπως και το αν θα ξανά υπάρξει στον κόσμο του instagram.