Με ρίζες από την Ελλάδα, η μεγαλωμένη στην Αμερική Αμάντα έρχεται στο Dope και μας… κατακτά!

Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1999 (άρα είναι 20 ετών) στο Μαϊάμι, αλλά πλέον ζει στο Λος Άντζελες. Αρχικά εργάστηκε ως barwoman, αλλά σιγά σιγά η εμφάνιση της της έδωσε την καριέρα που αναζητούσε. Φωτογραφήσεις, μόντελινγκ και μέλος της ομάδας κοριτσιών του Dan Bilzerian.

H ίδια έχει δηλώσει: «Ξεκινώντας από το 2018, εργαζόμουν ως barwoman σε ένα εστιατόριο που κανείς δεν είχε ακούσει ποτέ, και δεν ήμουν ικανοποιημένη από αυτό που έκανα στη ζωή μου. Είχα λιγότερους από 10 χιλιάδες followers. Είχα κάνει μερικές φωτογραφήσεις που μου δημιούργησαν πάθος για να να ασχοληθώ με το μόντελινγκ.

Έκανα γρήγορα βήματα προς τα εμπρός και μέχρι σήμερα, έχω πάνω από 625 χιλιάδες που με ακολουθούν. Έχω ταξιδέψει σε περισσότερα μέρη από ότι φανταζόμουν, συναντήθηκα και δούλεψα με ανθρώπους που έχουν επιρροή. Έμαθα πραγματικά τη σημασία της οικογένειας, των αληθινών φίλων, της σκληρής δουλειάς.

Η ζουμερή Ελληνοαμερικανίδα, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν χρειάζεται και πολλά για να σε αναστατώσει. Αρκεί μια σέξι πόζα και ένα λάγνο βλέμμα για να σε αφοπλίσει και να σε τρελάνει.