Η πιο καυτή μαμά, μοντέλο, γυμνάστρια στην Ελλάδα σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Πως συνδυάζεις το μητέρα , μοντέλο , δρομέας μεγάλων αποστάσεων και  Sex Symbol ;

Μου προκαλεί μια γλυκιά αμηχανία όταν αναφέρονται με το όρο sex symbol για εμένα . Εγώ είμαι η Ασημίνα, κάνω καθημερινά αυτά που αγαπώ με πρώτο ρόλο αυτό της μαμάς δυο κοριτσιών 20 ετών και 11, ασχολούμαι με όσα έχω δημιουργήσει και για τα οποία έχω ευθύνη . Παθιασμένη με τον αθλητισμό, προσέχω το σώμα μου και την υγεία μου αυτό με βοηθάει να έχω μια άνεση στις φωτογραφίσεις να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στο εξωτερικό είναι σύνηθες οι αθλητές να φωτογραφίζονται γυμνοί με το άθλημα που ασχολείται ο κάθε ένας για λογαριασμό γνωστού περιοδικού κάθε χρόνο. Οι προσπάθειες υπεραποστάσεων στο τρέξιμο με έχουν εξελίξει ως άνθρωπο, με βοηθούν να γνωρίζω όλο και περισσότερο την πραγματική Ασημίνα όταν βρεθεί μόνη και χρειάζεται να αντέξει ως το τέλος . Όταν παλεύεις μόνος, τότε μόνο μαθαίνεις ποιος είσαι και ποσό αντέχεις .

Από πού κατάγεσαι ;

Η καταγωγή μου είναι από το κέντρο της Ελλάδας, την όμορφη Λαμία!

Ποια είναι τα δυνατά σου σημεία;

Η πίστη μου! Μου αρκεί να πιστέψω σε κάτι, μετά κλειδώνω και δεν τα παρατάω εύκολα.

Έχεις έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση ;

Είμαι τίμια με τον εαυτό μου και με τους άλλους. Όταν είσαι εντάξει εσύ, τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση! Ακόμα και να προσπαθήσουν κάποιοι να το κάνουν, στο τέλος οι ίδιοι είναι που θα βρεθούν στη δύσκολη θέση.

Ρισκάρεις ;

Όταν το κάνω, προσπαθώ να ρισκάρω εκ του ασφαλούς! Χαχαχα

Κόμπλεξ και απωθημένα ;

Νομίζω πως αν γυρίσω πίσω λίγο τον χρόνο θα δω πως όλα όσα έχω δεν τα είχα φανταστεί . Όποτε νιώθω ικανοποιημένη με όσα η ζωή μου έφερε και εγώ δούλεψα να τα κρατήσω . Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως επαναπαύομαι και δεν είμαι έτοιμη για ότι καινούριο έρθει να το ζήσω . 

Εργασιακά πέρα του μόντελίνγκ;

Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος .

Ερωτικά ;

Ε, αφού είπαμε sex symbol. Τα sex symbols δεν μπορεί να είναι ερωτευμένα, τα ερωτεύονται μόνο!

Είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσει να προκαλούν ;

Όχι! Μπορεί να μπερδεύεται κάποιος αν δεν παρατηρήσει προσεκτικά και δεν με γνωρίζει . Η πραγματικότητα είναι πως δεν προκαλώ στην καθημερινότητα μου και στην ζωή μου . Θέλω την ηρεμία μου, την τάξη μου και ένα γεμάτο πρόγραμμα.

Δεν χωράει στο χρόνο μου διάθεση να προκαλώ, μου αρέσει όμως να μπορώ να εμπνέω, να μοιράζομαι ότι κάνω, με σκοπό να γνωρίσουν και άλλοι τον όμορφο κόσμο του αθλητισμού . Αν λοιπόν κι εγώ μπορώ να περάσω κάποια τέτοια μηνύματα χαίρομαι όταν το κάνω . 

Μίλησε μας για το μόντελιγκ την διάκριση σου στην Κίνα

Ουυυυ τώρα πας πίσω αρκετά, μιλάμε για το 2014! Μετά από έναν τίτλο ομορφιάς στην Ελλάδα βρέθηκα να αντιπροσωπεύω την χώρα μου στον διαγωνισμό “Mrs Globe”, διαγωνισμό ομορφιάς για γυναίκες που είναι μητέρες και με ηλικίες από 25 μέχρι 40 ετών –ήμουν 34 τότε- ο οποίος εκείνη τη χρονιά έγινε στο Σενζέν της Κίνας. Εκεί λοιπόν, ανάμεσα σε υποψήφιες από 45 χώρες εγώ πήρα τον τίτλο “best body figure”. Δεν είχα ασχοληθεί πριν από αυτό τον διαγωνισμό με τον χώρο του θεάματος. Έκανα οικογένεια στα 19, όποτε ήμουν πολύ δοσμένη σε αυτό, δεν άλλαξε κάτι αργότερα απλά μεγαλώνοντας τα παιδιά βρέθηκε στην ζωή μου περισσότερος χρόνος .

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το τρέξιμο ;

Με τον αθλητισμό ασχολούμαι από παιδί, παλιότερα με το τένις αλλά το ορεινό τρέξιμο μπήκε πολύ δυνατά στην ζωή μου το 2014. Αυτά τα έξι χρόνια μέχρι σήμερα, έχω ασχοληθεί και με το τρίαθλο, όπως και με το ορειβατικό σκι, το οποίο με κερδίζει όλο και περισσότερο τον κόσμο, γιατί βελτιώνει αφάνταστα την φυσική σου κατάσταση, αφού χρειάζεται να καλύψεις ανηφορίζοντας μεγάλες υψομετρικές διαφορές στο βουνό, χωρίς όμως να επιβαρύνει τα γόνατά σου με τους κραδασμούς της κατάβασης, καθώς γλιστράς όμορφα στις χιονισμένες πλαγιές.

Το οικογενειακό σου περιβάλλον σε στηρίζει;

Τώρα μιλάμε για μια οικογένεια, ανθρώπους που είμαστε μαζί τη μισή μας ζωή! Κοίτα, για μένα είναι πολύ σημαντική η οικογένεια. Αυτό που προσπαθώ να περάσω στα παιδιά μου είναι πως στην ζωή τους η οικογένεια είναι αυτή που μπορούν να αναζητήσουν στήριγμα, αν χρειαστεί. Προσπαθώ να έχω τις δυο κόρες μου ενωμένες. Όποια αγάπη και να γνωρίσουν στη ζωή τους, η μεταξύ μας αγάπη έχει την ανιδιοτέλεια. Εγώ είμαι η μητέρα, δεν χρειάζομαι υποστήριξη από κανέναν, έχω μέσα μου τη δύναμη για ότι χρειάζομαι αλλά έχω πολύ περισσότερη δύναμη, που φτάνει για να στηρίξω και τα παιδιά μου. Αυτός είναι ο ρόλος μου, ξεκάθαρα. 

Αυτή τη περίοδο σε τι φάση σε πετυχαίνουμε ; 

Καραντίνας !!!! Ηρεμίας και μιας ανακατάταξης των πλάνων του 2020, αφού όλα τους πάνε για το 2021.

Πως βλέπεις την κατάσταση στην μετά “καραντίνας εποχή “ ;

Ότι δεν σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό! Έτσι θα γίνει. Ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι ένα θέμα της Ελλάδας, είναι παγκόσμιο το ζήτημα. Και η Ελλάδα απέδειξε πως όταν νιώθει την απειλή στο σπίτι της ξέρει να γίνεται μια γροθιά και να τα βγάζει πέρα στο πρόβλημα αυτό μάλιστα έβαλε και τα γυαλιά σε πολλές άλλες χώρες! Όλα θα πάνε καλά, γιατί πόσο χειρότερα μπορούν να πάνε; Μόνο προς το καλύτερο! Υπομονή και φιλότιμο…

Ποια ήταν η καθημερινότητά σου πριν την πανδημία και πώς είναι τώρα ;

Δεν έχει αλλάξει πολύ . Δεν έβγαινα για διασκέδαση όποτε δεν μου λείπουν οι συγκεκριμένοι προορισμοί, που δέχτηκαν και το μεγαλύτερο πλήγμα τις μέρες της πανδημίας. Οι προπονήσεις δεν μου έλλειψαν, καθώς είχα το δικαίωμα να ασκούμαι καθημερινά. Θεωρώ όμως πως όλο αυτό που ζήσαμε που ακόμη ζούμε και μάλλον ακόμη και μετά την άρση των μέτρων, θα συνεχίσει να υπάρχει, θα έχουμε μια επιφύλαξη σε όλα όσα θα κάνουμε στο μέλλον. Όλο αυτό μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πως τα δεδομένα μπορεί σε μια στιγμή να γίνουν ζητούμενα! Σίγουρα καταλάβαμε ποσό δυνατή είναι η φύση, όσοι από εμάς δεν το είχαν καταλάβει μέχρι σήμερα. Νομίζω πως όλο αυτό ακόμη και να ξεχαστεί στο μεγαλύτερο κομμάτι του θα αφήσει κάτι καλό σε όλους, θα εκτιμούμε τη ζωή μας περισσότερο.  

Mελλοντικά σου σχέδια ;

Το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που ο κορωνοϊός το έστειλε ένα χρόνο μακρύτερα. Σε λίγες μέρες ήταν να βρεθώ στο Νεπάλ για μια αγωνιστική διάσχιση 900 χιλιομέτρων στα μονοπάτια των Ιμαλαΐων, που θα διαρκούσε ένα μήνα, το “Himal Race”. Ένας μοναδικός αγώνας για ελάχιστους εκλεκτούς και έμπειρους αθλητές από όλο τον κόσμο. Ήταν η μεγάλη μου πρόκληση για το 2020, ένας στόχος που ειλικρινά είναι πολύ δύσκολος! Δυστυχώς όπως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες παντού, έτσι και αυτή ακυρώθηκε. Για την ώρα μόνο, καθώς οι διοργανωτές το μετέθεσαν για τον Μάιο του 2021.

Ποιο είναι το χρώμα της επιτυχίας για σένα;

Η επιτυχία δεν έχει ένα χρώμα, διότι η επιτυχία για να έρθει, θα έχεις περάσει και από μαύρο και από κόκκινο και από πολλές αποχρώσεις τους. Χαχαχα… Αν όμως υποθέσουμε πως φτάνοντας κάποιος στην επιτυχία νιώθει γαλήνη, το χρώμα της για εμένα είναι το λευκό.

Η Ασημίνα το instagram και τα social media;

Για εμένα δεν είναι κάτι ψυχρό η ψεύτικο το κομμάτι των social media, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωή μου. Δεν είναι άψυχο, εντάξει μπορεί να μην γνωρίζω όλους όσους με ακολουθούν αλλά με όσους καθημερινά υπάρχει αλληλεπίδραση, υπάρχει μια ανθρώπινη σχέση.

Ασημίνα κλείσε με μια ευχή για τους αναγνώστες μας

Η Υγεία είναι μια ευχή που κάνω για εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους καθημερινά. Αυτό λοιπόν εύχομαι και για όλο τον κόσμο! Η ζωή θέλει υγεία, έπειτα όλα τα υπόλοιπα ο κάθε ένας μας μπορεί να τα καταφέρει.