Η αστυνομική σειρά η οποία λατρεύτηκε όσο λίγες και έφτασε κοντά στο να μπει ακόμα και στο Netflix, αναμένεται να κυκλοφορήσει και την 3η της σεζόν με τον κόσμο να περιμένει πως και πως.

Άλλωστε οι φαν του «Έτερος Εγώ» εντός της χώρας είναι αμέτρητοι και μετά το φινάλε του 2ου κύκλου ανυπομονούν για να δουν τους αγαπημένους τους ήρωες σε καινούργιες περιπέτειες.

Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουν για λίγο ακόμα , καθώς τον προσεχή Μάρτιο και αν όλα πάνε καλά στην χώρα με τον κορονοϊό και την πανδημία, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Κάτι που σημαίνει πως μέσα στο 2023-πρώτα ο θεός-θα μπορέσουμε μέσα από την Cosmote TV να απολαύσουμε την «Νέμεσις» όπως θα είναι το όνομα της.

O Σωτήρης Τσαφούλιας μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια υπερπαραγωγή για τα Ελληνικά δεδομένα, είναι σίγουρο πως θα προσφέρουν στον κόσμο μια 3η σεζόν η οποία θα ταράξει για μια ακόμη φορά τα νερά και θα καθηλώσει τον κόσμο, όπως είχε γίνει και με τις δυο πρώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε, η «Νέμεσις» θα αποτελέσει κάτι σαν θεία δίκη και όχι εκδίκηση, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη δυσκολία που έχουν συναντήσει μέχρι στιγμής.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η 2η σεζόν μας άφησε με πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία αναμένεται να μας λυθούν.