Δηλώσεις στο «Open Weekend» έκανε η παρουσιάστρια του «Happy Day» Σταματίνα Τσιμιτσιλή. Το αγαπητό πρόσωπο το οποίο και τη φετινή σεζόν βλέπει την εκπομπή της να σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, αναφέρθηκε στον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση, τονίζοντας πως είναι κάτι το οποίο δεν την αγχώνει καθώς η πρωϊνή ζώνη είναι από τις πιο ανταγωνιστικές στην τηλεόραση.

Παράλληλα θέλησε να πλέξει το εγκώμιο της Ιωάννας Μαλέσκου, τονίζοντας πως η ξανθιά παρουσιάστρια είναι μια γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της, έχοντας το θάρρος της γνώμης της, ένα στοιχείο το οποίο της αρέσει πάρα πολύ.

Αναλυτικά τα λόγια της Τσιμιτσιλή:

«Κάθε μέρα παρακολουθώ τα νούμερα και σε εμάς και στον ανταγωνισμό γιατί θέλω να έχω μια γενική εικόνα. Τα παρακολουθώ ψύχραιμα από την αρχή της σεζόν γιατί πίστευα ότι θα υπάρχουν εναλλαγές όπως και συμβαίνει. Κάποια προγράμματα δείχνουν να έχουν μια δυναμική αλλά επειδή είναι πάρα πολλές οι επιλογές, νομίζω ότι έχουμε ακόμα πολύ καιρό για να πούμε ότι είμαστε σε μια σταθερή βάση.

Αυτή η ζώνη ήταν πάντα πάρα πολύ ανταγωνιστική, αν εξαιρέσω τις δύο πρώτες χρονιές που παίζαμε μόνοι μας μπάλα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και κάναμε και τα τριπλάσια νούμερα και πολύ εύκολα, όλα τα υπόλοιπα χρόνια ήμασταν απέναντι σε πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές. Οπότε δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός. Με κάνει να είμαι πιο συντονισμένη για την ομάδα μου. Είμαστε εκεί, δουλεύουμε, τα συζητάμε όλα.

Την Μαλέσκου δεν έχει τύχει να την γνωρίσω προσωπικά. Την έχω παρακολουθήσει μέσα από την εκπομπή της. Αυτό που μου αρέσει σε εκείνη είναι πως αυτό που σκέφτεται, το λέει.

Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους, βγαίνουν κερδισμένοι. Ασχέτως, αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τα λεγόμενά της, θεωρώ σωστό ότι μιλάει και εξωτερικεύει αυτό που νιώθει με όποιο κόστος».