Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Βικτόριας Χίσλοπ, το οποίο έγινε μια από τις κορυφαίες ελληνικές σειρές που έχουν προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση είναι έτοιμο να κάνει το comeback!

Και αυτό διότι η δημοφιλής συγγραφέας πριν από λίγους μήνες ολοκλήρωσε το δεύτερο μέρος στο μυθιστόρημα της, κάτι που σημαίνει πως πλέον όλα είναι έτοιμα για δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη νέα σεζόν της αγαπητής σειράς. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως ήδη ορισμένα κανάλια έχουν ενδιαφερθεί να αναλάβουν την παραγωγή του Νησιού και να βγει στον αέρα.

Σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η ιστορία της Βικτόριας Χίσλοπ έγινε μια σειρά που άφησε το στίγμα της το 2010, όταν και έκανε την εμφάνιση της στην τηλεόραση. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ακόμη και σήμερα γίνεται λόγος για το Νησί, το οποίο είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις όσο προβαλλόταν.

Όσον αναφορά για την πλοκή, αυτή θα έχει να κάνει με τις ζωές των ηρώων μας, μακριά από την Σπιναλόγκα με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως το «Νησί 2» θα προβληθεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού χρειάζεται να γίνει αρκετά μεγάλη προετοιμασία.