Αν αγαπάτε τις τελευταίες τάσεις των νυχιών, όπως και εμείς, τότε είστε στο σωστό άρθρο.

Συγκεντρώσαμε μια συλλογή από εμπνευσμένα σχέδια νυχιών με χρώμιο που είναι δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Τα νύχια χρώμιο έρχονται σε πολλές μορφές, όπως το gel, το SNS ή το ακρυλικό. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να επιτύχετε ένα φινίρισμα χρωμίου, με βερνίκι νυχιών, κολλητά καρφιά ή εφαρμογή σε μορφή σκόνης.

Αυτά είναι τα πιο cool σχέδια για μανικιούρ αυτή την εποχή. Πάρτε ιδέες

Μαύρα νύχια Chrome. Τα κλασσικά μαύρα νύχια είναι πάντα ένα look-to-look στύλ όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα χρώμα νυχιών. Εάν η κανονική σας επιλογή είναι τα μαύρα νύχια, γιατί να μην προσπαθήσετε να προσθέσετε κάτι επιπλέον σαν φινίρισμα χρωμίου. Θυμήσου το αποτέλεσμα χρωμίου επιτυγχάνεται με τη χρήση σκονών, οπότε όσο περισσότερη σκόνη εφαρμόζετε, τόσο πιο ελαφρύ θα είναι το αποτέλεσμα χρωμίου και συνεπώς θα μετατραπεί σε ασημί.
Μαύρα νύχια με χρυσές λεπτομέρειες. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για κάποια που απολαμβάνει τα απλά πράγματα στη ζωή. Εάν είστε νέες σε αυτήν την τάση και θέλετε να το δοκιμάσετε χωρίς να δεσμευτείτε για την πλήρη μεταλλική εμφάνιση, προσθέστε μια λεπτή χρυσή λεπτομέρεια στο χρώμα σας επιλέγοντας μια απλή σκιά, όπως το ματ μαύρο ως βασικό χρώμα των νυχιών, που συμπληρώνεται από μεταλλικό χρυσό, ασήμι ή ροζ, θα κάνει τα νύχια σας να ποπ. Τα μικρότερα τετράγωνα ή στρογγυλεμένα νύχια είναι ιδανικά για αυτή την κομψή εμφάνιση.
Μπλε νύχια Chrome. Η άνοιξη κάποια στιγμή θα είναι εδώ ξεκινήστε να να σκέφτεστε τις καλοκαιρινές νύχτες που έρχονται με αυτό το ηλεκτρικό μπλε χρώμα στα νύχια σας. Αυτή η τολμηρή και φωτεινή σκιά συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν κάθε look , έτσι ώστε εσείς και τα νύχια σας να ξεχωρίσετε στο επόμενο ανοιξιάτικο -καλοκαιρινό πάρτι.
Μπλε μοβ Chrome. Το μοβ είναι ένα μοντέρνο μανικιούρ .Εμπνέει από τις πρόσφατες τάσεις της μόδας, όπως τα ιριδίζοντα παπούτσια, τα γυαλιά ηλίου, οι τσάντες και ακόμη και τα κοσμήματα. Ο κόσμος έχει εμμονή με αυτή την τάση, οπότε γιατί να μην εκφράσετε την αγάπη σας γι ‘αυτό στο νέο σας χρώμα; Όλα τα μάτια θα είναι πάνω σας.
Chrome Leopard Print. Η τάση της μόδας του Leopard έχει μπει στον κόσμο των νυχιών. Αυτό το σέξι σχέδιο θα ταιριάζει σε κάθε εμφάνιση και με ότι σχήμα νυχιών έχετε. Αυτό το πανέμορφο σχέδιο νυχιών θα είναι το επίκεντρο της προσοχής.
Silver Nail chrome. Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι ένα must-try όταν επιλέγετε να δημιουργήσετε μια εμφάνιση χρωμίου νυχιών στα δάχτυλά σας. Είναι επειδή μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και φωτεινό μοντέρνο στυλ. Θα μπορούσατε να έχετε ασημί χρώμιο καρφιά σε κάθε δάχτυλο, ή ένα χαρακτηριστικό καρφί σε χρώμιο και τα υπόλοιπα σε λευκό.
Κόκκινα νύχια Chrome. Το κόκκινο χρώμα είναι ένα κλασικό διαχρονικά χρώμα, είτε πρόκειται για κοσμήματα, κραγιόν, ή βερνίκι νυχιών. Εάν θέλετε να προσθέσετε κάτι επιπλέον στην τυπική απόχρωση του κόκκινου χρώματος, γιατί να μην προσπαθήσετε να προσθέσετε ένα αποτέλεσμα χρωμίου. Ζητήστε το και το τελικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.
Χρυσά νύχια Chrome. Η χρυσή απόχρωση χρωμίου λειτουργεί εξαιρετικά καλά με διαφορετικά σχήματα νυχιών, οπότε γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι καινούργιο για την επόμενη εμφάνιση νυχιών σας. Προσθέστε την επιπλέον λάμψη στην καθημερινή σας εμφάνιση με φωτεινά και τολμηρά χρυσά χρώματα. Αυτή η επίδραση δημιουργείται με την εφαρμογή χρώματος κόνεως στο βασικό χρώμα του κίτρινου ή του λευκού. Μόλις εφαρμοστεί η κόνις χρωμίου, εμφανίζεται το εφέ λάμψης. Ανάλογα με το πόση πίεση εφαρμόζετε θα έχει ως αποτέλεσμα πόση λάμψη θα εμφανιστεί.