Ο πόλεμος ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στο Open, από ότι φαίνεται, έχει ξεκινήσει και θα ακολουθήσει η δικαστική οδός. Δύο ώρες μετά από την ολοκλήρωση του Ευτυχείτε, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου κατήγγειλε για συγκεκριμένους λόγους την σύμβασή της με το κανάλι, που υπεγράφη πέρυσι με διετή διάρκεια.

Τι καταγγέλει η Κατερίνα Καινούργιου για το OPEN

Το απόγευμα της Παρασκευής το Open έδωσε σκληρή απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου, κάνοντας λόγο για αναληθείς ισχυρισμούς.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό.