Μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς έρχεται στην επιφάνεια με πρωταγωνιστή ένα από τους πιο δημοφιλούς παίκτες στο φετινό Survivor.

Συγκεκριμένα μια 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε τον Γιώργο Κατσαούνη για ασελγείς χειρονομίες προς εκείνη, με την υπόθεση να αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί η παραγωγή του παιχνιδιού όπως φαίνεται δεν έχει την παραμικρή γνώση για το συγκεκριμένο συμβάν, με την υπόθεση αν αποδειχθεί πως όντως είναι αληθινή να έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά του Άγιου Δομίνικου.

«Με θώπευσε στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά όργανα», κατέθεσε το νεαρό κορίτσι στην Αστυνομία, κάτι που όπως μπορείτε να καταλάβετε κι εσείς είναι πάρα πολύ βαρύ. Το περιστατικό συνέβη αρχές του περασμένου Δεκέμβρη σε επαρχιακή πόλη της Θεσσαλίας και το θύμα κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη, πριν από λίγο καιρό και μετά την είσοδο του στο ριάλιτι.

Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό, με την παραγωγή όπως είναι λογικό να κρατά στάση αναμονής και να περιμένουμε όλοι με αγωνία τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο γεγονός.