Ο Άγγελος αποφασίζει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις στο χωριό του, στη σειρά Σασμός. Ο πόλεμος που έχει ανοίξει στην Καλλιόπη είναι πλέον γνωστός και αρκετά επικίνδυνος. Όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, τόσο ο Άγγελος εξοργίζεται με τη στάση της.


Θεωρεί απαράδεκτη την συμπεριφορά των Σταματάκηδων. Θέλει να λυτρώσει τόσο την μητέρα του την Ανθούλα, όσο και τον Πετρή, τον αδελφό του που χάθηκε άδικα. Ο μοναδικός τρόπος για να φέρει τη δικαιοσύνη που ζητά, είναι να κινηθεί νομικά.
Έτσι, απειλεί την Καλλιόπη πως θα πάρει όλα όσα του αναλογούν από την περιουσία των Σταματάκηδων! Θέλει να τους αφήσει στο δρόμο, να τους κάνει να πονέσουν με κάθε δυνατό τρόπο.


Για να πετύχει τον σκοπό του, πρέπει να έχει κι άλλους με το μέρος του. Η μοναδική λύση, είναι να ανακοινώσει σε όλους πως είναι γιος του Μάρκου Βρουλάκη και της Ανθούλας Σταματάκη. Ο Άγγελος, λοιπόν, κυκλοφορεί στο χωριό φωνάζοντας την ταυτότητά του, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Καλλιόπης, στη σειρά Σασμός. Τα νέα φτάνουν στο καφενείο του Παντελή, με αποτέλεσμα όλοι να συζητούν αυτό το οικογενειακό φιάσκο.

Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον σταματήσει, ζητώντας του να κάνουν κάποιον συμβιβασμό. Φυσικά, εκείνος δεν ακούει λέξη από τα λόγια της. Θέλει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα και ο μοναδικός τρόπος για να το καταφέρει, είναι να την διασύρει δημοσίως. Ο πόλεμος αυτός, μόνο σε καλό δε θα τους βγει… Θα καταφέρει ο Άγγελος να πάρει στα χέρια του την περιουσία της μητέρας του;

Πηγή: Υοufly.gr