Η εκπομπή του ΣΚΑΙ που έκανε ντεμπούτο στο Β μισό της σεζόν «Σου Κου Family» έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Άλλωστε η ίδια όπως φαινόταν από τις εκπομπές ήταν σε πολύ καλή διάθεση και γενικότερα φαινόταν αρκετά ορεξάτη. Ωστόσο κάθε καλό φτάνει στο τέλος της, με την εκπομπή να πρέπει να σταματήσει για καλοκαίρι. Κάπως έτσι η ξανθιά παρουσιάστρια στο αποχαιρετιστήριο της μήνυμα προς τους τηλεθεατές ήταν πολύ συγκινημένη, ενώ δεν δίστασε να ευχαριστήσει και το τηλεοπτικό κοινό για την στήριξη του προς το πρόσωπο της.

«Καταλαβαίνετε με όλα αυτά ότι οι εκπομπές δεν είναι η τηλεόραση. Την τηλεόραση την κάνουν οι άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ που τυχερή που σήμερα συνειδητοποιώ ότι δεν μετανιώνω για αυτήν την υπογραφή που έβαλα εδώ στον ΣΚΑΙ και πήρα την απόφαση να κάνω το Σου Κου Family με τα καλά του και τα κακά του, με σωστές επιλογές ή όχι. Έβαλα την καρδιά μου και την ψυχή μου, τους αγαπώ όλους κι ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας.» ήταν τα λόγια της.