Πολύ μεγάλος ντόρος είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα με την Βρισηίδα Ανδριώτου και την περιβόητη πλαστική στήθους, με την πρώην παίκτρια του Survivor να δίνει μέσω instagram απάντηση στα σενάρια.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την συμμετοχή της στα δυο τελευταία Survivor πλέον αποτελεί ένα πρόσωπο που απασχολεί ιδιαίτερα την κοινή γνώμη.

Η ίδια φροντίζει μάλιστα να είναι αρκετά ενεργή στον χώρο των social media, με την ίδια να έχει μπει πλέον στον ρόλο της influencer.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram, αρκετοί έσπευσαν να την ρωτήσουν εάν έχει κάνει πλαστική στήθους, αφού παρατήρησαν μια διαφορά στο σώμα της.

Η ίδια δεν… άντεξε άλλο να δέχεται την συγκεκριμένη ερώτηση και γι αυτό τον λόγο απάντησε σε όλους, δίνοντας τέλος στα σενάρια.

Συγκεκριμένα η Βρισηίδα έκανε γνωστό πως έχει πάρει ορισμένα κιλά το τελευταίο διάστημα, κάτι που την κάνει να φαίνεται πιο γεμάτη, με την ίδια να μην έχει προχωρήσει σε κάποια αισθητική επέμβαση.