Μάθαμε ποια θα είναι η πρώτη παίκτρια του Love Island και σας την παρουσιάζουμε

Σε λίγες εβδομάδες από σήμερα θα κάνει πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση το Love Island.

Ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να συζητηθεί αρκετά, αφού για πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία στην χώρα μας να αντικρίσουμε ένα τέτοιο project.

Φυσικά για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, το Love Island είναι ένα παιχνίδι στο οποίο νέοι και νέες βρίσκονται σε ένα απόμακρο και εξωτικό νησί και πρέπει να κάνουν σχέση, χωρίς όμως να έρθουν σε ερωτική επαφή μεταξί τους! Κάτι το οποίο όπως είναι λογικό είναι αρκετά δύσκολο και αυτό κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα.

Το εν λόγω ριάλιτι έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, κάτι που ο ΣΚΑΪ γνωρίζει πιο καλά από όλους και γι αυτό τον λόγο στοχεύει να πετύχει «μεγάλη» επιτυχία.

Όσον αναφορά τους παίκτες, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός κανένας, ωστόσο οι… πηγές μας έχουν μάθει μια κοπέλα η οποία αναμένεται να προκαλέσει πανικό στον ανδρικό πληθυσμό.

Ο λόγος για την Μαριάννα Μπαφίτη, μια από τις μούσες του Mykonos Live TV, ένα πρόσωπο αρκετά δραστήριο στα social media(instagram, TikTok), η οποία αναμένεται να έχει αρκετούς θαυμαστές.

Και όχι άδικα θα πει κανείς, αφού οι εντυπωσιακές της καμπύλες σε κάνουν να παραμιλάς. Η ίδια από την πλευρά της δεν έχει παραδεχτεί δημόσια τίποτα, ωστόσο θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικά δεν βρεθεί στο νησί της αγάπης.

Πως σας φαίνεται σαν επιλογή ; 

About Author /

Life is a tricky, stay in your magic

1 Comment

  • Snik
    2 years ago Reply

    Μαριάννα τρέλα 🔥👅💖

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search