Την Αντζελίνα Χαλντέτα την μάθαμε από τον 1ο κύκλο του bachelor που προβλήθηκε στην χώρα μας την τηλεοπτική σεζόν 2020-21. Η εκκεντρική παίκτρια με τα… εντυπωσιακά οπίσθια ήταν ένα από τα πρόσωπα τα οποία ξεχώρισαν στο παιχνίδι με την ίδια ένα χρόνο μετά να είναι ακόμα στην επικαιρότητα.

Μάλιστα σε μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βλέπουμε πως η ίδια επέλεξε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και από μελαχρινή να γίνει ξανθιά! Μια κίνηση η οποία εξέπληξε τους θαυμαστές της και όχι μόνο, καθώς κανείς δεν το περίμενε.

Μάλιστα στην εν λόγω δημοσίευση η… καινούργια Αντζελίνα θέτει το ερώτημα αν πρέπει να καθιερώσει το συγκεκριμένο look και να γίνει ξανθιά, με την κοινή γνώμη ωστόσο να είναι διχασμένη.

Παρόλα αυτά η ίδια φαίνεται πως έκανε απλά ένα πείραμα, καθώς όπως μπορούμε να δούμε από τις πρόσφατες φωτογραφίες της η πρώην παίκτρια του Bachelor επέστρεψε στο κλασσικό της μελαχρινό χρώμα, με το οποίο μας συστήθηκε στην τηλεόραση και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι και το φυσικό της.