Ο διάσημος ηθοποιός του Ηollywood Ράιαν Ρέινολντς, έχει αναλάβει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρέξαμ.

Η άσημη ομάδα από την Ουαλία, η οποία αγωνίζεται στις χαμηλότερες εθνικές κατηγορίες της χώρας απέκτησε άλλο status μετά την είδηση πως το νέο της αφεντικό είναι ο Ράιαν Ρέινολντς.

Μάλιστα οι προσδοκίες του συλλόγου για τη φετινή σεζόν ήταν αρκετά ψηλές, με τον πρωταρχικό σκοπό να μην είναι άλλος από την άνοδο της.

Όπερ & εγένετο, με την Ρέξαμ να κερδίζει το πρωτάθλημα της National League και να ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, η οποία θα την βρει στη League 2, την 4η τι τάξη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αν αναλογιστεί κανείς, πως η Ρέξαμ είχε να αγωνιστεί στην εν λόγω κατηγορία για πάνω από 15 χρόνια, τότε μπορείτε να καταλάβετε για πόσο σπουδαίο κατόρθωμα μιλάμε!

Ο Καναδός ηθοποιός ο οποίος έχει αρκετές βλέψεις για τον σύλλογο, έχει προχωρήσει στην αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου της Ρέξαμ, αφού από τις 10.000 θέσεις που χωρούσε στο παρελθόν, πλέον διαθέτει 15.500, ενώ μάλιστα και τα εισιτήρια διαρκείας έχουν ανοδική τιμή.

Ωστόσο σιγά σιγά οι κινήσεις αυτές αποδίδουν καρπούς, με το πρώτα βήμα να έχει γίνει ήδη, ενώ σταδιακά εμφανίζονται περισσότεροι χορηγοί, αφού από μόνο του το όνομα του Ράιαν Ρέινολντς κάνει γκελ.