Την πιο βαριά του ήττα στην Ευρώπη γνώρισε ο Ολυμπιακός, καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς γνώρισε τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα με το βαρύ 4-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους από την αρχή να δείχνουν πως είναι πιο έτοιμη και ικανή να πάρουν την πρόκριση.

Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σέρι με μια εκπληκτική εκτέλεση φάοουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάτσλικ για να κάνει το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος, με την ομάδα της Μακάμπι να μην δέχεται ιδιαίτερη πίεση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έδειχνε τελείως ασύνδετος και χωρίς αρχή μέση και τέλος.

Στην επανάληψη, η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα και παρά τις αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς(άφησε στα αποδυτήρια τον Μπουχαλάκη), με την Μακάμπι να πετυχαίνει δυο γρήγορα γκολ στο 61 και στο 65. Σκόρερ και των δυο ήταν ο Πιερό, ο οποίπς επί της ουσίας «τελείωσε» την πρόκριση για την ομάδα του,

Από αυτό το σημείο και μετά το παιχνίδι είχε τυπική διαδικασία, με τον κόσμο του ΟΣΦΠ να γιουχάρει έντονα τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας του γι αυτή την τραγική εμφάνιση, με το… κερασάκι στην τούρτα να έρχεται στο 86ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ του Φανί.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Πειραιά γνώρισε μια ήττα ντροπιαστική, η οποία αφήνει τον Ολυμπιακό για δευτερη συνεχόμενη σεζόν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον του «ψαλιδίζει» και τις πιθανότητες πρόκρισης σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.