«Αρχικά γυρνούσα από την περιοχή της Καλλιθέας, όταν στη λεωφόρο Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, αισθάνομαι ότι κάποιος με ακολουθεί. Ήμασταν με τα πόδια και εγώ και εκείνος. Αισθάνθηκα κάπως ανήσυχα εκείνη την ώρα γιατί ήταν και αργά ήταν γύρω στις 00:30. Ξεκίνησα να περπατάω πιο γρήγορα προς το σπίτι μου. Κάποια στιγμή τον έχασα, αλλά έκανα λάθος γιατί την ώρα που κατευθυνόμουν προς την είσοδο της πολυκατοικίας τον είδα ξανά. Άνοιξα την πόρτα, μπήκα γρήγορα και ταυτόχρονα έκλεισα με τα χέρια την πόρτα, ώστε να μην έχει χρόνο να μπει. Τότε, όπως φαίνεται στο βίντεο, εμφανίζεται αυτός. Εγώ μέχρι τότε δεν ήξερα ότι αυτός περπατούσε και είχε έξω το μόριο του. Στην κάμερα το είδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση».

Με αυτό το μήνυμα μια χρήστης των social media θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε καθώς γυρνούσε από έξοδο της προς το σπίτι της. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κοινοποίησαν το προφιλ του άνδρα κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα σε λίγες μόλις ώρες το προφίλ του να γεμίσει από αρνητικά σχόλια και ύβρεις από τον εξοργισμένο κόσμο.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε τον επίδοξο βιαστή και τον συνέλαβε με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σε βάρος του νεαρού αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εξετάζεται αν έχει παρενοχλήσει και άλλες κοπέλες κατά το παρελθόν.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε η κάμερα της πολυκατοικίας: