Το περίφημο show της Victoria Secret επέστρεψε μετά από 5 χρόνια, με ένα από τα «αγγελάκια» να είναι ελληνικής καταγωγής.

Η Ανθή Φακιδάρη ξεχώρισε στην λαμπερή πασαρέλα, καταφέρνοντας να κάνει γνωστό το όνομα της στην ελληνική κοινωνία. Άλλωστε δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένα να υπάρχει μοντέλο από την Ελλάδα στην γνωστό brand της Αμερικής.

Ποια όμως είναι η Ανθή Φακιδάρη ;

Η 21χρονη Ανθή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι με καταγωγή από την Κρήτη.

Όσο περίεργο και εάν ακούγεται μοντέλο έγινε κατά τύχη, καθώς ο πατέρας της την πήρε μια μέρα στο πλατό του Alpha όπου εργαζόταν ως cameraman.

Εκεί την προσέγγισαν για πρώτη φορά και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον στο χώρο της μόδας.

Έκτοτε, έχει μόνο ανοδική πορεία, όπου έχει περπατήσει σε αρκετά catwalks.

Μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Παρισιού, Μιλάνο και πρόσφατα στη Νέα Υόρκη όπου περπάτησε στην πασαρέλα του Ralph Lauren, ενώ έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις άλλων κορυφαίων σχεδιαστών όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab. Η Ferrari την επέλεξε πρόσφατα ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιάς της.

Και όλα αυτά είναι μονάχα η αρχή…

Στην πασαρέλα περπάτησαν ορισμένα «ιερά τέρατα» του χώρου, όπως η Ιρίνα Σάικ, η Κάρλα Μπρούνι η Αντριάνα Λίμα και η Τάιρα Μπανκς.

Αυτό δείχνει πόσο σπουδαίο ήταν αυτό που κατάφερε η 21χρονη Ανθή, η οποία κατάφερε κάτι που λίγα μοντέλα έχουν την τύχη να κάνουν στην καριέρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο success story της ίδιας, υπήρχε μια συμφωνία με τον πατέρα της, να ασχοληθεί με το modeling μόνο εάν έχει τις προοπτικές στο εξωτερικό, κάτι που φαίνεται πως οι Μοίρες της ζωής κρυφάκουγαν, κάνοντας πραγματικότητα το χατίρι της ίδιας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στη προσωπική της ζωή, η Ανθή είναι ζευγάρι με τον Αγγαίο Ποθητό, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM.

@greekmodels Anthi Fakidari for #victoriassecret 2024💖💫🪽@anthifakidari #fashionshow #VSFashionShow #anthifakidari #vsmodel #vsangel #angel #greekmodel #greece #foryou #fyp ♬ original sound – mcl0vin.c0m

Mπορεί το μέλλον να μην έχει τη δυνατότητα να το προβλέψει κανείς, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομα της Ανθή Φακιδάρη θα ακούγεται συχνά από εδώ και στο εξής…

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.