ΟJohnny Depp επεφύλαξε μια τρομερή έκπληξη σε παιδιά που νοσηλεύονται σε πτέρυγα νοσοκομείου, όταν εμφανίστηκε ντυμένος με τη στολή του Jack Sparrow, χαρακτήρα που υποδύεται στις ταινίες «Pirates Of The Caribbean».

Ένας από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος κατάφερε να ενσαρκώσει τόσο μοναδικά τον συγκεκριμένο ρόλο, που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ακόμη και σήμερα λένε ότι το σενάριο για τον χαρακτήρα του, γράφτηκε βασισμένο στον ίδιο.

Ο ηθοποιός του Hollywood φόρεσε τη στολή του captain Jack Sparrow δίνοντας χαρά τα παιδιά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ντονόστια στην Ισπανία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν.

Η ταινία «Modi – Three Days On The Wing Of Madness» την οποία σκηνοθέτησε ο Τζόνι Ντεπ έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ την Τρίτη.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media των μελών του προσωπικού, ο Johnny Depp συζήτησε και έπαιξε με τους ασθενείς, έβγαλε φωτογραφίες με τους νεαρούς θαυμαστές και έδειξε πως απλός άνθρωπος είναι στη προσωπική του ζωή, αφήνοντας εμπειρίες που θα τις θυμούνται μια ζωή σε όλους.

«Όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ντονόστια, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στον Τζόνι Ντεπ για τον χρόνο του, την υποστήριξή του και την ενέργειά του, καθώς και στο @sansebastianfes που διευκόλυνε αυτή την επίσκεψη» αναφέρεται στην ανάρτηση στο twitter.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.