Ο Batman έγραψε την δική του ιστορία.

Ο φανταστικός υπερήρωας από την Gotham City, θα έχει πλέον το δικό του αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας, με τον «Dark Knight» να γίνεται πλέον ένας… star.

«Ο Batman είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες του κόσμου, που υπερασπίζεται τη δικαιοσύνη, τη δύναμη και τη γενναιότητα», δήλωσε ο Στιβ Νίσεν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Hollywood κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του αστεριού.

«Για περισσότερα από 85 χρόνια, ο Batman εμφανίζεται στους θαυμαστές σε κόμικ, κινούμενα σχέδια, τηλεόραση, ταινίες, παιχνίδια και βιντεοπαιχνίδια. Ο Batman ήταν κυριολεκτικά παντού και τώρα είμαστε τόσο περήφανοι που είναι ο πρώτος υπερήρωας που προσγειώθηκε δίκαια εδώ για να λάβει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χρειάστηκε να περάσουν 18 ολόκληρα χρόνια για να απονείμει το Εμπορικό Επιμελητήριο του Hollywood το πρώτο αστέρι σε έναν φανταστικό χαρακτήρα, τον Mickey Mouse. Τα άλλα αστέρια έχουν απονεμηθεί σε τηλεοπτικές οικογένειες, ζώα συντροφιάς σε κινούμενα σχέδια και χαρακτήρες ζωντανής δράσης τόσο αξέχαστους που έχουν ξεπεράσει τους ηθοποιούς που τους ενσαρκώνουν.

Ωστόσο ο Batman ο οποίος έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία και μετράει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, θα είναι πλέον και ο… προστάτης του Hollywood.

Η δημιουργία του υπερήρωα χρονολογείται το μακρινό 1939, όταν η DC Comics κυκλοφόρησε τις πρώτες περιπέτειες του Dark Knight, ο οποίος έμελλε αρκετά χρόνια αργότερα να αποτελέσει ένα μύθο, πρωταγωνιστώντας σε κινούμενα σχέδια, κινηματογράφο αλλά και σειρές.

Για την ιστορία το αστέρι του Batman θα είναι το 2,790ο δίπλα σε εκείνο του ηθοποιού που τον υποδύθηκε πρώτη φορά στην τηλεόραση, του Άνταμ Γουέστ και του συνδημιουργού του, Μπομπ Κέιν.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.