Μετά το Survivor 2024 που κράτησε παρέα στους τηλεθεατές το β΄μισό της σεζόν του έτους, έρχεται το Survivor… 2024.

Ναι καλά διαβάσατε, ο νέος κύκλος στο ριάλιτι επιβίωσης, θα κάνει σέντρα το Φθινόπωρο του έτους και αναμένεται να κρατήσει μέχρι το τέλους του Δεκεμβρίου, αρχές του Ιανουαρίου.

Στον ΣΚΑΪ έχουν πάρει απόφαση το νέο φορμάτ του ριάλιτι να γίνει για πρώτη φορά το α΄μισό της τηλεοπτικής χρονιάς, σε μια κίνηση έκπληξη. Με αυτό τον τρόπο οι τηλεθεατές που είχαν συνηθίσει να βλέπουν στις τηλεοράσεις τους, το Survivor θα πρέπει να μάθουν σε μια αλλαγή.

Κάπως έτσι και με βάση τα τωρινά δεδομένα το Survivor θα κάνει πρεμιέρα στις 15/09, λίγες ημέρες δηλαδή μετά το άνοιγμα των σχολείων. Παράλληλα θα προβάλλεται από το κανάλι του Φαλήρου και το Power of Love, το οποίο ήδη έχει κάνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Με αυτό τον τρόπο ο ΣΚΑΪ θα στοχεύσει σε μια πολύ δυνατή βραδινή ζώνη, θέλοντας να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθάσης.

Εκτός από την ημερομηνία προβολής του Survivor, γνωστές έχουν γίνει και οι πρώτες προσθήκες παικτών.

Οι αδελφές Παρασκευή Κερασιώτη και Μαρία Κερασιώτη ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ κάτι αντίστοιχο κάνει και ο γυμναστής Τάσος Πανάς. Παράλληλα εκτός απροόπτου στο Survivor θα βρεθεί και ο γνωστός Tik Toker Ορφέας Γενκιανίδης.

Παράλληλα έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Μαρία Λυμπεροπούλου, Μαριάνα Δασυγένη οι οποίες είναι αρκετά γνωστές μέσα από τα social media.

Όπως γίνεται πάντα, για τον Άγιο Δομίνικο έχουν ακουστεί – προταθεί και άλλοι παίκτες, οι οποίοι ωστόσο ακόμα δεν έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Κάτι που αναμένεται να γίνει τις προσεχές ημέρες…

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.