Η Λίστα Με Τις 15 Ωραιότερες Γυναίκες Στον Κόσμο

Αυτή είναι η σέξι λίστα με τις 20 ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο που παρουσίασε (κατα την ταπεινή μας γνώμη) το Dope Magazine.

Μεταξύ των επιλογών της ιστοσελίδας, βρίσκονται αρκετές κυρίες που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στο ευρύ κοινό και οι οποίες αφήνουν πίσω τους διάσημα και «κ αυτά» μοντέλα!

Για παράδειγμα, στην πρώτη θέση της λίστας συναντάμε την Shay Mitchell, μοντέλο και ηθοποιό από τον Καναδά, ενώ αρκετές θέσεις πίσω από την 29χρονη βρίσκονται οι «καυτές» Olivia Wild και Candice Swanepoel!

Και μπορεί η Kate Upton να θεωρείται μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, ωστόσο, στη λίστα μας, η «αντίζηλός» της, η 22χρονη Charlotte McKinney -ή αλλιώς η «νέα Kate Upton» όπως την αποκαλούν τα αμερικανικά ΜΜΕ- την περνάει!

Στην πρώτη πεντάδα συναντάμε επίσης την Bryana Holly, την 24χρονη που έγινε γνωστή στο αμερικανικό κοινό από την εμφάνισή της στο ριάλιτι της οικογένειας Kardashian, καθώς ήταν η σύντροφος του γιου του 65χρονου Bruce Jenner που έγινε Caitlyn Jenner.

Τέταρτη στη λίστα είναι η Demi Rose Mawby, ένα 21χρονο πληθωρικό μοντέλο από τη Βρετανία, τρίτη η Melanie Iglesias που εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός στην Αμερική και δεύτερη η Halston Sage, μια 23χρονη ηθοποιός η οποία έχει γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε μια σειρά του Nickelodeon.

 

15. Candice Swanepoel

 

14. Olivia Wilde

 

 

 

13. Kate Upton

 

 

 

12. Jessica Alba

 

 

 

11. Melissa Benoist

 

 

 

10. Ariana Grande

 

 

 

9.Emily Ratajkowski

 

 

 

8.Charlotte McKinney

 

 

 

7. Bryana Holly

 

 

 

 

 

6. Halston Sage

 

 

 

5. Scarlett Johansson

 

 

 

4. Kylie Jenner

 

 

 

3. Demi Rose Mawby

 

 

 

2. Melanie Iglesias

 

 

 

 

1. Shay Mitchell

More from Dope Gang

RAQUEL ZIMMERMANN

H 31χρονή Βραζιλιάνα, με τα κόκκινα εσώρουχα και τις δερμάτινες μπότες, σκύβει...
Read More