Πρώην παίκτης του Survivor κατηγορεί κτηνίατρο για τον θάνατο του σκύλου του

Επίθεση με βαρύτατες κατηγόριες εξαπέλυσε ο πρώην παίκτης του Survivor Τζέιμς Καφετζής στο πρόσωπο του κτινιάτρου του, καθώς τον κατηγορεί για λανθασμένη δοσολογία ηρεμιστικού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο σκύλος του να «φύγει» από τη ζωή!

Συγκεκριμένα μέσω instagram story ο Ροδίτης έγραψε τα εξής λόγια:

«Ευχαριστώ πολύ την ‘γιατρό’ που έδωσε λάθος δοσολογία ηρεμιστικού στον Φρανκ μου και τον σκότωσε, ενώ πήγε για μια ενόχληση στο αυτί». Μάλιστα τα συνόδευσε με μια φωτογραφία με το σκυλάκι του, ενώ στη συνέχεια σε άλλό του story θέλησε να γνωστοποιήσει πως δέχτηκε μηνύσεις από την ίδια, προκειμένου να κατεβάσει το υλικό που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό.

Μάλιστα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, θέλησε με μια συγκινητική ανάρτηση να «αποχαιρετήσει» τον τετράποδο φίλο του, με σύσσωμους τους αρκετούς ακόλουθους του, να του στέλνουν συλλυπητήρια για το εν λόγω πολύ δυσάρεστο περιστατικό το οποίο του έτυχε.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι ώρας ο Τζέιμς Καφετζής δεν έχει αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να πάρει τη νομική διέξοδο προς τον συγκεκριμένο κτηνίατρο. Βέβαια ενδιαφέρον θα έχει και η αντίθετη άποψη και η εξήγηση που αναμένεται να δώσει ο ίδιος αναφορικά με το εν λόγω συμβάν.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search