Χρήσιμες συμβουλές για τα ανδρικά γυαλιά ηλίου 

Το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε άνδρα για το καλοκαίρι είναι τα γυαλιά ηλίου, αφού κανείς δεν μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς αυτά.

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πως να τα φορέσεις σωστά…

Βρες το σωστό μέγεθος

Το να βρεις το σωστό μέγεθος για το πρόσωπο σου είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά φέτος που η νέα τάση της μόδας είναι οι μεγάλοι σκελετοί που καλύπτουν σχεδόν το 90% του προσώπου μας.

Το σημαντικότερο όμως δεν είναι το να ακολουθήσεις τα trends της κάθε εποχής, αλλά να επιλέξεις το τι πραγματικά αντιπροσωπεύει το στυλ σου. 

Βρες το κατάλληλο ζευγάρι για το σχήμα του προσώπου σου

Εξίσου σημαντικό με το στυλ είναι το να γνωρίζεις το ποια γυαλιά ταιριάζουν και κολακεύουν το πρόσωπο σου. Υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που ισχύουν. Αν για παράδειγμα, έχεις στρογγυλό πρόσωπο φρόντισε να επιλέξεις έναν τετραγωνισμένο σκελετό, ο οποίος θα δίνει την ψευδαίσθηση ότι έχεις γωνίες στο πρόσωπο σου, ενώ αν έχεις ήδη έντονες γωνίες φρόντισε να βρεις έναν πιο στρόγγυλο σκελετό. 

Συνδύασε τα ρούχα σου με τα γυαλιά σου

Απέφυγε τα έντονα χρώματα, τα οποία σε δεσμεύουν για το ποια ρούχα να φορέσεις κι έτσι να μπορείς να τα συνδυάζεις με όλα σου τα ρούχα.

Μην φοράς τα γυαλιά στο κεφάλι σου

 Όταν τα φοράς στο κεφάλι σου, αφήνεις σημάδια επάνω τους και φυσικά τα ανοίγεις ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα μετά να μην εφαρμόζουν σωστά στο πρόσωπο σου. Εκτός από αυτό όμως, είναι και θέμα στυλ, μιας και όταν τα βγάζεις μένει η γραμμή στα μαλλιά σου, η οποία είναι πολύ αντιαισθητική.

Μην αγοράζεις γυαλιά με φακούς καθρέφτη

Τα γυαλιά που έχουν φακούς καθρέφτη,οι οποίοι συνήθως βγαίνουν και με χρώμα, έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από τα υπόλοιπα.  

More from Dope Gang

Ειρήνη Ημίν Irene Hoek

Η Irene Hoek δέν είναι η τυπική ολλανδέζα με τις φακίδες και...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *