Τρίο με δύο

Το να κάνεις τρίο με δύο γυναίκες έχει λίγες πιθανότητες αλλά είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε αρσενικό που σέβεται τον εαυτό του. Η εμπείρια με δύο γυναίκες στο κρεβάτι σου αποδεικνύεται πολύ καλή, αφού πέραν που τα βλέπεις διπλά, τα απολαμβάνεις κιόλας.

Για διάφορους σεξολόγους που έχουν αναλύσει το θέμα όπως η Σάρα Χέντλει σεξολόγος και συγγραφέας, το αλκοόλ είναι το πιο πολύτιμο συστατικό για την επιτυχία ενός τρίο (πάντα με μέτρο βέβαια γιατί μπορεί να γίνεις ρόμπα εις διπλούν και πάντα με κοινή συναίνεση) όπως και για αυτές γιατί δεν πρέπει να τις αποπλανήσεις αλλά να νιώσουν άνετα, άλλωστε το σεξ είναι πάντα υπόθεση δύο ατόμων(στήν περίπτωση αυτή τριών) .Όπως εξηγεί η σεξολόγος συγγραφέας, «σε τέτοιες περιπτώσεις τα γυναικεία πόδια ακολουθούν την κίνηση ενός ανοιχτού μυαλού». Επίσης μόνο αν είναι περιπετειώδης η γυναίκα θα δεχτεί να το δοκιμάσει αλλιώς ξεχασέ το. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στον πειραματισμό του πράγματος και όχι στην επιθυμία σου.

Τι μπορεί να πάει στραβά; Να την βρούν μεταξύ τους και να σε φτύσουν . Να αρέσεις και στις δύο και να αρχίσουν να σε διεκδικούν για αποκλειστικότητα.

Πιθανότητες να συμβεί 3/10. Άντε καλή τύχη.

Tags from the story
,
More from Dope Gang

H Bella Hadid μένει σπίτι

Την επίδραση που ασκούν στον κόσμο μέσω social media επιχειρούν να αξιοποιήσουν...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *