Το «Kama Sutra για Μουσουλμάνες» κάνει θραύση

Ένας οδηγός αχαλίνωτου σεξ για Μουσουλμάνες, επιτρεπτός από την θρησκεία τους, έχει κάνει θραύση στον μουσουλμανικό κόσμο.
Τίτλος του ιερού «Κάμα Σούτρα»: «Μουσουλμανικό εγχειρίδιο για σεξ: Ένας οδηγός αποδεκτός από το Ισλάμ για τρελό σεξ». Συγγραφέας του βιβλίου μία μουσουλμάνα που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και διατηρεί την ανωνυμία της.

Το εγχειρίδιο αυτό μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να μάθουν όλα τα… κόλπα στις ερωτικές σχέσεις των Μουσουλμάνων. Η συγγραφέας του, γνωστή με το ψευδώνυμο «Umm Muladhat», έχει αφιερώσει τα κεφάλαια του βιβλίου στα μυστικά του σεξ: Από το φιλί, το στοματικό σεξ, τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, τις στάσεις στο κρεβάτι μέχρι το πώς πρέπει να είναι η πρώτη φορά.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Guardian», η συγγραφέας επεσήμανε «Έχω λάβει ενθαρρυντικά μηνύματα αλλά και σημαντικό αριθμό αηδιαστικών μηνυμάτων… Μία γυναίκα μου είπε ότι δεν της είναι απαραίτητο το εγχειρίδιο γιατί έχει μάθει τα πάντα από τη μητέρα της. Αμφιβάλλω ότι οποιαδήποτε μητέρα μιλάει τόσο έξω από τα δόντια όσο εγώ», υποστηρίζει η συγγραφέας και προσθέτει: «Έχω δώσει έμφαση στη σεξουαλική επαφή μόνο με το σύζυγο αλλά έχω αναλύσει όλο το φάσμα των σεξουαλικών εμπειριών μαζί του»..

Σύμφωνα με το Ισλάμ, δίνεται έμφαση στην απόλαυση των σχέσεων στο πλαίσιο του γάμου, όχι μόνο για αναπαραγωγή.

«Είναι δικαίωμα της συζύγου να ικανοποιείται σεξουαλικά από τον σύζυγό της», υποστηρίζει η συγγραφέας του ισλαμικού «Κάμα Σούτρα». Η ίδια αποκαλύπτει ότι πήρε την απόφαση να πάρει στυλό και χαρτί και να γράψει το βιβλίο όταν ένας παντρεμένος φίλος της της έκανε παράπονα ότι ποτέ δεν απόλαυσε το σεξ με την σύζυγό του.

Η συγγραφέας επισημαίνει ότι, πολλές Μουσουλμάνες μπερδεύονται για το ποιες σεξουαλικές πράξεις είναι επιτρεπτές για το Ισλάμ. Υπάρχει η εσφαλμένη αντίληψη ότι τα θηλυκά δεν πρέπει να απολαμβάνουν σεξ.

«Η ενοχή που σχετίζεται με το σεξ ξεκινά από την παιδική ηλικία των γυναικών», εξηγεί η ίδια. «Απεικονίζεται σαν κάτι βρώμικο με την σεξουαλικότητα των γυναικών να ελέγχεται.

Τα κεφάλαια που περιλαμβάνει το ισλαμικό «Κάμα Σούτρα» είναι τα ακόλουθα:

– Πέντε μύθοι για το σεξ των Μουσουλμάνων
– Ανατομία αρσενικών και θηλυκών γεννητικών οργάνων
– Ζητήματα εικόνας σώματος
– Υγιεινή των γεννητικών οργάνων
– Αντισύλληψη
– Sexting
– Ντύσιμο (εσώρουχα, παιχνίδι ρόλων)
– Λιπαντικά
– Πώς να ικανοποιήσω τον σύντροφό μου
– Πώς να του κάνω μασάζ
– Πώς να κάνω στοματικό σεξ
– Η πρώτη φορά
– Σεξουαλικές στάσεις
– Κορυφαίες θέσεις κοριτσιών
– Στάση στα τέσσερα
– Στάση πρόσωπο με πρόσωπο
– Στάση «κουτάλι»
– Ξαπλωμένος στο στομάχι σας
– Ξαπλωμένος στην πλάτη σας
– Τι να λες κατά τη διάρκεια του σεξ
– Πώς να είσαι αχαλίνωτη στο κρεβάτι
– Μηριαίο σεξ
– Ένα στα… γρήγορα
– Σεξ στο ντους
– Σκληρό σεξ
– Βρώμικες συζητήσεις
– Σεξουαλικές φαντασιώσεις
– Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια
– Δημόσιο σεξ

Tags from the story
,
More from Dope Gang

H Bella Hadid μένει σπίτι

Την επίδραση που ασκούν στον κόσμο μέσω social media επιχειρούν να αξιοποιήσουν...
Read More